Adriana Bahmuțeanu, mesaj înduioșător de ziua fiului ei: „Nu îmi vine să cred că au trecut 10 ani”

Chiar dacă de ceva vreme este o mamă singură și se descurcă cum poate ea mai cu cei doi copii, se pare că Adriana Bahmuțeanu știe să se bucure de viață. Cei doi băieți ai săi sunt cele mai importante persoane pentru ea, așa că se străiește mereu să-i facă fericiți.

Fiul ei, Maximus, a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani, iar cu această ocazie Adriana Bahmuțeanu a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii de la petrecerea lui. Prezentatoarea a scris și un mesaj emoționant pentru copilul ei. I-a urat multă sănătate, împlinire, iubire și liniște de ziua lui.

Adriana Bahmuțeanu, mesaj înduioșător de ziua fiului ei

„Puiul meu drag, nu-mi vine să cred că au trecut 10 ani de când ai venit pe lume, minunea mea mică! Îmi doresc din suflet să crești fericit, sănătos și voios și să am putere să îți fac surprize frumoase și peste 50 de ani! Te iubesc până la soare și înapoi, copilul meu frumos, deștept și pisicher! Să-ți fie viața lină și senină! Și să ai vise mărețe și realizabile! La mulți ani, Maxi, iubirea lui mami!', a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa Facebook.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită de mai multe ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană, însă certurile interminabile i-au condus la despărțire. În urma relaţiei cu Silviu Prigoană, prezentatoarea emisiunii „Agenţia VIP', de la Antena Stars, a devenit mămică de două ori. Adriana Bahmuțeanu are doi băieţi, pe Eduard şi pe Maximus.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Adriana Bahmuțeanu și fiul ei, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu a ajuns cu copilul de urgenţă la spital: „Am intrat în panică! Prigoană nu a dat niciun semn de viaţă'

Fotografii de colecție! Cum arată Adriana Bahmuțeanu în copilărie? Nici nu zici că e ea

Adriana Bahmuţeanu, mărturie neașteptată, chiar de ziua ei: „Mă căsătoresc anul acesta'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro