Teo Trandafir vorbește despre trecut: “Am suferit cumplit din pricina…”

Jovială și mereu cu o replică inteligentă la purtător, Teo Trandafir a reușit să cucerească publicul și să demonstreze că aspectul fizic nu este întotdeauna cel mai important lucru. Chiar dacă a trecut și prin experiențe neplăcute, prezentatoarea tv și-a construit o carieră solidă în televiziune, remarcându-se prin inteligența de care a dat dovadă.

Teo Trandafir este cea mai iubită prezentatoare tv din România, iar emisiunile ei s-au bucurat tot timpul de succes. Dacă acum se poate lăuda cu un corp aromonios, vedeta mărturisește că în trecut era afectată de glumele ce se făceau pe seama greutății sale, Astfel, aceasta a fost de multe ori principala țintă a ironiilor, lucru care o făcea să sufere cumplit, chiar dacă în emisiunile sale nu arăta niciodată acest lucru.

Vedeta a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu ea din trecut, în care se confrunta cu problema kilogramelor în plus. În descrierea fotografiei, Teo Trandafir a mărturisit cât de greu îi era să treacă peste comentariile acide pe care le primea la fiecare pas.M-am șocat. Îmi amintesc exact perioada, dar… chiar așa? Am suferit cumplit din pricina ironiilor și mitocanilor. Enorm. Acum, cică nu e bine nici cum am reușit sa ajung… Poza e din 2001, cred., a fost mesajul postat de Teo Trandafir.

În urma unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului, Teo Trandafir a reușit să slăbească 63 de kilograme, iar pentru a se menține la această greutate, vedeta are mare grijă atunci când vine vorba despre alimentație.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Teo Trandafir.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Teo Trandafir a slăbit 63 de kilograme, dar ține mereu o dietă! Cum a reușit: „În fiecare dimineață mănânc…'

„Adevăr sau provocare' cu Teo Trandafir: „N-am muncit niciodată și nu m-aș apuca'

Teo Trandafir, declarații sincere despre cele două căsnicii: „Am simțit că am ceva legat de gât'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete