Tenorul Operei Nationale din Bucuresti Hector Lopez a cucerit publicul polonez!

Tenorul Operei Nationale din Bucuresti Hector Lopez a cucerit publicul polonez!

Hector Lopez, Tenor
In fiecare an, spectatorii adunati in curtea interioara a castelului ce gazduieste scena lirica a orasului au ocazia sa asculte cateva dintre cele mai valoroase voci lirice ale Europei.

Hector Lopez a fost in acest an favoritul publicului adunat in curtea Castelului Ducilor de Pomerania din Szczecin. El a castigat inimile spectatorilor cu celebra arie „Nessun dorma” din actul al III-lea al operei „Turandot” de Giacomo Puccini (lucrare cuprinsa si in repertoriul ONB) si cu zarzuela „La Tabernera del puerto" de Pablo Sorozábal.

De origine mexicana, Hector Lopez a studiat muzica la Conservatorul National din Mexico City, specializandu-se apoi cu nume mari ale scenei internationale precum Renata Scotto, Placido Domingo si Shilley Verret. Ca solist al Operei Nationale Bucuresti, repertoriul sau contine roluri din opere de Wolfgang Amadeus Mozart, Gaetano Donizetti, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Georges Bizet, Charles Gounod etc.

Hector Lopez nu este primul tenor al Operei Nationale din Bucuresti care castiga competitia poloneza. In 2008, Teodor Ilincai si Marius Manea au incantat spectatorii de la Szczecin cu talentul lor, cei doi artisti ajungand astazi nume recunoscute pe cele mai mari scene ale lumii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri