Televiziunea nu este ceea ce pare! Mihai Ghiță, întâmplări amuzante de la filmări: „Am luat foc în direct și m-a alergat cineva cu o pușcă”

Mihai Ghiță este un jurnalist care se poate lăuda cu o vastă carieră în acest domeniu, pe care a început să o construiască încă din adolescență. La început a lucrat la radio, apoi a fost reporter de știri, iar astăzi este prezentatorul emisiunii „Asta-i România', de la Kanal D. 

Mihai Ghiță, întâmplări amuzante de la filmări

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, Mihai Ghiță a povestit câteva întâmplări haioase cu care s-a confruntat de-a lungul timpului, în emisiunea de reportaje pe care o prezintă.

„Sunt foarte multe întâmplări amuzante. Chiar mă gândeam să scriu o carte despre ce mi s-a întâmplat mie pe la filmări. De exemplu, am luat foc în direct, am fost sechestrat pe o groapă de gunoi, m-a alergat cineva cu o pușcă, sunt diverse, am căzut într-o groapă în timpul directului asta. Sunt povești frumoasă, dar întotdeauna te șochează cele emoționante, îți rămân în cap oamenii. Întâmplările haioase se întâmplă, dar în cap am toate fețele oamenilor cu care am vorbit, deși poate nu le mai știu numele, îi am pe toți în minte, pentru că sunt parte din viața mea. Fiecare om cu care am filmat ceva, a devenit parte din viața mea,' a mărturisit Mihai Ghiță, pentru Revista Avantaje.

Urmărește declarațiile prezentatorului în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Povești de viață cu Mihai Ghiță: „Când eram la radio, m-am angajat casier, pentru că nu aveam bani pe vremea aia'

Mihai Ghița va prezenta un caz șocant în emisiunea „Asta-i România!'. Cum arată spitalul invadat de purici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete