Povești de viață cu Mihai Ghiță: „Când eram la radio, m-am angajat casier, pentru că nu aveam bani pe vremea aia”

Mihai Ghiță este prezentatorul emisiunii „Asta-i România', de la Kanal D, însă puțini știu că deși are doar 32 de ani, jurnalistul are o vastă carieră în spate. A început să muncească încă de la 14 ani la radio, când alții încă se joacă la această vârstă.

A fost nevoit să plece de acasă și să vină în București, pentru a-și face un rost. Mihai Ghiță a mărturisit că a dormit și în gară când nu a avut unde să stea și a făcut multe sacrificii pentru a-și face un rost.

Povești de viață cu Mihai Ghiță

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, prezentatoarul a dezvăluit că lucrat ca și casier pentru a se descurca cu banii în adolescență.

„Când eram mai mic, când eram la radio, m-am angajat casier, pentru că nu aveam bani la radio pe vremea aia suficienți. Eram casier la un hipermarcket, part time în weekend. Și tin minte că într-un weekend am văzut-o pe Teo Trandafir pentru prima dată în viața mea. Eram acolo la casă, vai de mamam mea și a venit Teo Trandafir. Prima mea experiență cu o persoană publică din viața mea a fost una pozitivă, cu Teo. Eu vedeam că pe acolo oamenii o asaltau, dar nici măcar o secundă, femeia nu s-a uitat urât. Poate că nu era cea mai bună zi a ei, dar și-a asumat rolul. Nu te obligă nimeni să faci meseria asta. Câtă vreme vrei ca oamenii să se uite la tine, ai obligația să stai de vorbă cu oamenii,' a povestit cu sinceritate Mihai Ghiță, pentru Revista Avantaje.

Duminica aceasta a început un nou sezon al emisiunii „Asta-i România', de la Kanal D. Mihai Ghiță a povestit și câteva întâmplări emoționante pe care le-a trăit de-a lungul timpului la filmări. Pentru a afla mai multe detalii urmărește materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mihai Ghița va prezenta un caz șocant în emisiunea „Asta-i România!'. Cum arată spitalul invadat de purici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete