S-au aprins luminițele la SUN PLAZA!

Anul acesta, Sun Plaza lansează sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o campanie cu un mesaj special, menit sa sublinize nevoia de optimism, de apropiere și de revenire la normalitate. Prin 'Luminițe cu EXTRA OPTIMISM', Sun Plaza dorește să aducă zâmbete, gânduri bune și inspiratie tuturor celor care ajung în mall în această perioadă.

Cu aceasta ocazie, Sun Plaza a provocat vizitatorii sa scrie mesajele lor de optimism pe platforma sun-plaza.ro/optimism, iar in doar 3 zile acestia au lasat peste 1500 de mesaje emotionante. 'Timpul petrecut alături de nepoții mei mă face optimist!', 'Anul acesta Mos Craciun vine cu un bebe!' sau ' Dimineața mă trezesc alături de cei patru bărbați din viața mea: soțul meu și cei trei fii ai noștri, toți sănătoși și bucuroși că merg la școală'. sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Pentru a duce povestea si mai departe, Sun Plaza a marcat apropierea sărbătorilor de iarnă prin tradiționala aprindere a instalațiilor luminoase de Crăciun, iar mesajele lasate pe platforma Optimist au putut fi vazute de bucuresteni proiectate pe fațada mall-ului, alaturi de mesajul artistei Amna.

În premieră, cei care ajung în Sun Plaza în perioada aceasta vor putea descoperi o instalație anamorfică specială – un concept artistic care în funcție de perspectiva în care este privit dezvăluie o imagine simbol. Pentru că întotdeauna avem nevoie să privim lucrurile dintr-o perspectivă optimistă, creația este un simbol al sperantei si al visurilor oamenilor, iar sute de mesaje emotionante transmise prin platforma Optimist pot fi citite pe aceasta instalatie de pe esplanada din Piata Sudului.

Vino în Sun Plaza și câștigă premii garantate în valoare de 100.000 de lei!

În perioada 18 noiembrie – 5 decembrie, toți cei care ajung în Sun Plaza au extra motive de bucurie, intrucat câștiga premii garantate în valoare de 100.000 de lei, pe baza bonurilor de cumpărături de minim 150 de lei (300 de lei din Cora sau Leroy Merlin). Cumpărătorii pot pleca acasă cu: voucher sesiune de shopping în valoare de 600 lei în Sun Plaza, carduri cadou de 250 lei, bijuterii de aur, lingouri de aur, sau o mulțime de alte premii. Regulamentul complet al campaniei este disponibil AICI.

Intrucât mai este doar o luna până la Crăciun si listele de cadouri sunt întotdeauna lungi, în Sun Plaza veti găsi cu siguranță extra oferte si surprize pentru fiecare membru al familiei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber