Teatrul Zurli te invită la ”Castelul de Gheață”

Teatrul Zurli a pregătit pentru părinți și mai ales pentru prichindei o supriză frumoasă: în weekendul 24 și 25 ianuarie, începând cu orele 10:00 și 12:00, va fi pusă în scenă îndrăgita poveste 'Frozen', adaptare ce va avea loc la Teatrul de Artă.

elsa, ana, olaf- 1

Piesa este intitulată 'Castelul de gheață' și aduce în prim-plan povestea a două prințese surori, Elsa și Ana, care se confruntă cu numeroase probleme. Elsa nu este doar o simplă prințesă, ci are și o putere specială prin care poate ușor să-i rănească pe cei dragi, de aceea trebuie să învețe cum să o folosească fără a face rău. Ana, la rândul ei, are de luat o decizie deloc ușoară: să devină sau nu soția prințului Hans?

Trupa Zurli îți dă trei motive pentru care merita  să intrați în „Castelul de gheață':

1.   Pe lângă prinți și prințese, spectacolul va avea și un personaj cu totul special, Olaf, un om de zăpadă zăpăcit, dar care poate să îi ajute pe copii să învețe cum să depășească situațiile dificile;

2.   Adaptarea va fi una în stilul Zurli : un spectacol interactiv în care cei mici vin  în ajutorul personajelor principale;

3.   Copiii vor avea ocazia să cânte si sa participe activ la spectacol.

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Pentru a avea acces în sală este nevoie de rezervare prealabilă  la numărul de telefon 0728.295.872.sau la adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Detalii și despre alte spectacole organizate de Trupa Zurli, accesați zurli.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse