Alexandru Arşinel, mărturii terifiante despre ultimele clipe ale Stelei Popescu: „Am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei”

Actorul Alexandru Arșinel, partenerul de o viaţă pe scenă al regretatei artiste Stela Popescu, este complet devastat de moartea ei. Când a auzit prima dată despre această veste, nu i-a venit să creadă, așa că a plecat la locuința actriței pentru a se convinge cu ochii lui.

În cadrul unui scurt interviu acordat, în această dimineață, pentru Realitatea TV, Alexandru Arșinel a vorbit cu sinceritate despre momentul în care a primit cumplita veste. De asemenea, el a vorbit și despre ultima apariție pe scenă a Stelei Popescu, la Gala Femeilor de Succes.

„Cine se aşteaptă la aşa ceva? Cine se gândeşte la aşa ceva? Toată lumea la unison a declarat că nu avea probleme medicale. S-a comentat ore întregi, toată lumea a afirmat că nu a avut probleme de sănătate, sau dacă a avut era o mare mincinoasă. Nu spunea nimic despre sănătatea ei', a spus Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul de revistă Constantin Tănase, unde a fost depus trupul neînsufleţit al marii actriţe.

Alexandru Arşinel, mărturii terifiante despre ultimele clipe ale Stelei Popescu

Alexandru Arşinel nu și-a putut explica ce s-a întâmplat în urmă cu două zile, pe scenă la gala unde a urcat pe scenă Stela Popescu. Din imagini s-a putut observa că actrița și-ar fi pierdut luciditatea pentru un moment.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat la gală, am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei. Avea o inteligenţă extraordinară… cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o. Marţi am vorbit cu ea, aveam o propunere de spectacol la Chişinău şi discutam despre repertoriul pentru Spania. Nimic nu mi s-a părut schimbat, dacă mi se părea, îi dădeam telefon lui Doina. Cei care au fost la întâlnire nu s-au gândit să cheme o salvare, un doctor. Nimeni nu s-a gândit. Este rezultatul unui accident, unei întâmplări nefericite…', a povestit Alexandru Arșinel, pentru Realitatea TV.

De asemenea, Arșinel și a amintit cum a decurs ultima întâlnire pe care avut-o cu Stela Popescu și precizat că nu a observat nimic schimbat la ea. Actorul a povestit cu tristețe pe chip cum a fost găsit trupul neînsuflețit al Stelei Popescu. Fiica ei adoptivă și un amic au sunat toată ziua la ea acasă, dar actrița nu a răspuns deloc. Atunci s-au hotărât să meargă la ea acasă să vadă ce se întâmplă și au găsit-o moartă.

„Pe mine m-a sunat Adrian Ursu şi mi-a spus „Aţi aflat de Stela?', „Ce e cu ea? E rău?' am zis. „A murit”. Am crezut că glumeşte, dar m-am gândit că nu se fac glume cu asta. M-a durut cumplit şi mă doare', a spus Arşinel în lacrimi.

Arșinel a mai spus că Stela Popescu nu se temea de moarte, ba chiar nu avea noţiunea timpului,

„M-au sunat de la Primărie, şeful cimitirului, îmi spune „Caut de dimineaţă un loc', „Nu căuta', i-am zis, ea are la Cernica un loc, i-a plăcut foarte mult acolo. Nu ştiu dacă se temea de moarte, ea era de un optimism extraordinar. Veneam odată de la Bellu, de la o înmormântare, stătea în spate cu soţia mea, avea vreo 76 de ani, şi spunea „Nu ştiu ce o să fac la bătrâneţe, nu vreau să ies la pensie', nu avea noţiunea timpului. Avea puterea ei, forţa ei, optimismul ei, starea de bine. Nu din întâmplare a ajuns un star aşa de mare, transmitea ceva unic, aici se face diferenţa. Cam asta a fost', s-a destăinuit Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul Constantin Tănase.

Stela Popescu a avut o carieră legendară și a ținut mereu pasul cu vremurile 

Stela Popescu a murit, joi, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Actrița are o vastă carieră și în televiziune. Stela Popescu a cochetat cu televiziunea de la înființare până în prezent, a continuat să joace în piese de teatru și emisiuni de divertisment, iar vârsta înaintată nu a fost un impediment pentru ea. A reușit să transmită ceva din spiritul satiric și contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. Televiziunea publică TVR a scos pe piață DVD-urile „O stea printre stele' (2006) și „Stela și Arșinel' (2005) care reunesc o parte dintre aparițile televizate ale Stelei Popescu.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce a murit Stela Popescu? Medicii legiști au finalizat autopsia

Ce avere a lăsat în urmă Stela Popescu? Iată cine va moșteni imobilele deținute de marea actriță

Imagini de colecție cu Stela Popescu

Ultimele imagini cu Stela Popescu înainte de a muri! Artista a urcat pe scenă și a vorbit incoerent – VIDEO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri