Alexandru Arşinel, mărturii terifiante despre ultimele clipe ale Stelei Popescu: „Am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei”

PREMII – VIP – IULIESeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Actorul Alexandru Arșinel, partenerul de o viaţă pe scenă al regretatei artiste Stela Popescu, este complet devastat de moartea ei. Când a auzit prima dată despre această veste, nu i-a venit să creadă, așa că a plecat la locuința actriței pentru a se convinge cu ochii lui.

În cadrul unui scurt interviu acordat, în această dimineață, pentru Realitatea TV, Alexandru Arșinel a vorbit cu sinceritate despre momentul în care a primit cumplita veste. De asemenea, el a vorbit și despre ultima apariție pe scenă a Stelei Popescu, la Gala Femeilor de Succes.

„Cine se aşteaptă la aşa ceva? Cine se gândeşte la aşa ceva? Toată lumea la unison a declarat că nu avea probleme medicale. S-a comentat ore întregi, toată lumea a afirmat că nu a avut probleme de sănătate, sau dacă a avut era o mare mincinoasă. Nu spunea nimic despre sănătatea ei', a spus Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul de revistă Constantin Tănase, unde a fost depus trupul neînsufleţit al marii actriţe.

Alexandru Arşinel, mărturii terifiante despre ultimele clipe ale Stelei Popescu

Alexandru Arşinel nu și-a putut explica ce s-a întâmplat în urmă cu două zile, pe scenă la gala unde a urcat pe scenă Stela Popescu. Din imagini s-a putut observa că actrița și-ar fi pierdut luciditatea pentru un moment.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat la gală, am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei. Avea o inteligenţă extraordinară… cred că era în urma unui accident vascular, sau ceva. Ceva a incurcat-o. Marţi am vorbit cu ea, aveam o propunere de spectacol la Chişinău şi discutam despre repertoriul pentru Spania. Nimic nu mi s-a părut schimbat, dacă mi se părea, îi dădeam telefon lui Doina. Cei care au fost la întâlnire nu s-au gândit să cheme o salvare, un doctor. Nimeni nu s-a gândit. Este rezultatul unui accident, unei întâmplări nefericite…', a povestit Alexandru Arșinel, pentru Realitatea TV.

De asemenea, Arșinel și a amintit cum a decurs ultima întâlnire pe care avut-o cu Stela Popescu și precizat că nu a observat nimic schimbat la ea. Actorul a povestit cu tristețe pe chip cum a fost găsit trupul neînsuflețit al Stelei Popescu. Fiica ei adoptivă și un amic au sunat toată ziua la ea acasă, dar actrița nu a răspuns deloc. Atunci s-au hotărât să meargă la ea acasă să vadă ce se întâmplă și au găsit-o moartă.

„Pe mine m-a sunat Adrian Ursu şi mi-a spus „Aţi aflat de Stela?', „Ce e cu ea? E rău?' am zis. „A murit”. Am crezut că glumeşte, dar m-am gândit că nu se fac glume cu asta. M-a durut cumplit şi mă doare', a spus Arşinel în lacrimi.

Arșinel a mai spus că Stela Popescu nu se temea de moarte, ba chiar nu avea noţiunea timpului,

„M-au sunat de la Primărie, şeful cimitirului, îmi spune „Caut de dimineaţă un loc', „Nu căuta', i-am zis, ea are la Cernica un loc, i-a plăcut foarte mult acolo. Nu ştiu dacă se temea de moarte, ea era de un optimism extraordinar. Veneam odată de la Bellu, de la o înmormântare, stătea în spate cu soţia mea, avea vreo 76 de ani, şi spunea „Nu ştiu ce o să fac la bătrâneţe, nu vreau să ies la pensie', nu avea noţiunea timpului. Avea puterea ei, forţa ei, optimismul ei, starea de bine. Nu din întâmplare a ajuns un star aşa de mare, transmitea ceva unic, aici se face diferenţa. Cam asta a fost', s-a destăinuit Alexandru Arşinel la sosirea la teatrul Constantin Tănase.

Stela Popescu a avut o carieră legendară și a ținut mereu pasul cu vremurile 

Stela Popescu a murit, joi, în urma unui accident vascular cerebral masiv. Actrița are o vastă carieră și în televiziune. Stela Popescu a cochetat cu televiziunea de la înființare până în prezent, a continuat să joace în piese de teatru și emisiuni de divertisment, iar vârsta înaintată nu a fost un impediment pentru ea. A reușit să transmită ceva din spiritul satiric și contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. Televiziunea publică TVR a scos pe piață DVD-urile „O stea printre stele' (2006) și „Stela și Arșinel' (2005) care reunesc o parte dintre aparițile televizate ale Stelei Popescu.

Foto: Hepta

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce a murit Stela Popescu? Medicii legiști au finalizat autopsia

Ce avere a lăsat în urmă Stela Popescu? Iată cine va moșteni imobilele deținute de marea actriță

Imagini de colecție cu Stela Popescu

Ultimele imagini cu Stela Popescu înainte de a muri! Artista a urcat pe scenă și a vorbit incoerent – VIDEO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri