Reacția Andreei Marin după ce a fost acuzată că a rămas indiferentă la suferința de pe scenă a Stelei Popescu: „Nu suntem doctori!”

Andreea Marin a fost și ea prezentă la Gala Femeilor de Succes, ultimul eveniment la care a participat Stela Popescu, înainte de a muri. Bruneta a publicat pe pagina ei de socializare o fotgrafie în care apare alături de marea actriță.

Toată lumea care a fost prezentă la evenimentul la care a participat Stela Popescu a fost criticată pentru că nu au reacționat deloc atunci când au observat că actrița nu era coerentă pe scenă.

Reacția Andreei Marin după ce a fost acuzată că a rămas indiferentă la suferința de pe scenă a Stelei Popescu

Andreea Marin a scris pe pagina sa de socializare un mesaj în urmă cu puțin timp.

„Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori. a râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe… O vedeam nemuritoare… Așa cum l-am văzut și pe tatăl meu', scris Andreea Marin pe pagină ei de Facebook.

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu a fost depus la Teatrul „Constantin Tănase, unde va rămâne până mâine, potrivit libertatea.ro. când va fi dus la Mănăstirea Cernica. Duminică va avea loc înmormântarea Stelei Popescu la mănăstirea Cernica.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

S-a terminat autopsia Stelei Popescu! Actrița era moartă de 12 ore. Concluzia legiștilor este șocantă

Alexandru Arşinel, mărturii terifiante despre ultimele clipe ale Stelei Popescu: „Am rămas surprins să văd cum s-a rătăcit în discursul ei'

Ce avere a lăsat în urmă Stela Popescu? Iată cine va moșteni imobilele deținute de marea actriță

Ultimele imagini cu Stela Popescu înainte de a muri! Artista a urcat pe scenă și a vorbit incoerent – VIDEO

Reacția Oanei Pellea, după moartea Stelei Popescu: „Mi se pare incredibil că nimeni din sală nu a înțeles că începuse să moară acolo, în fața lor'

Imagini de colecție cu Stela Popescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete