Teatrul Bulandra ne invită să-i urmărim spectacolele online

În plină epidemie de coronavirus, Teatrul Bulandra își mută spectacolele online. O strategie la care au apelat tot mai multe teatre si instituții de cultură care au decis să se exprime publicului cu ajutorul platformelor virtuale.

„Ne schimbăm odată cu schimbarea, așadar Teatrul Bulandra își mută activitatea în online! Începând cu data de 21 martie 2020, Teatrul Bulandra transmite pe pagina sa de Facebook înregistrarea spectacolelor programate până la sfârșitul lunii martie și anulate în urma măsurilor de siguranță împotriva răspândirii COVID 19. Spectacolele vor putea fi vizionate gratuit, in regim de live stream. Povestea merge mai departe!', au anunțat oficialii teatrului Bulandra.

Săptămâna aceasta, iubitorii de teatru se vor putea bucura de 4 spectacole din stagiunea Teatrului Bulandra. Miercuri, 25 martie, începând cu ora 19.00 se va juca „Pisica pe acoperișul fierbinte'. Vineri, pe 27 martie, începând cu ora 19.00, spectatorii vor urmări „Măscăriciul', iar pe 28 martie „Omul cel bun din seciuan'. Pentru duminică a fost programat spectacolul „Obiceiuri necurate'.

Vizionare plăcută!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte