Teatru la Castel: mini-stagiune Horațiu Mălăele la Le Château

horatiu malaele

Marele Marele Horațiu Mălăele prezintă, în luna iunie, o serie de recitaluri de zile mari, într-o mini-stagiune teatrală la Le Château – Castelul din Inima Capitalei. Actorul va avea o reprezentație de excepție, prin intermediul a patru piese, alese dintre cele mai de succes opere în care acesta a jucat de-a lungul timpului.

Le Château – Castelul din Inima Capitalei a lansat, începând cu luna mai, un nou produs artistic de succes – Teatru la Castel. Un concept ce combină armonios experiența vizionării unui spectacol de teatru de calitate în eleganta sală de bal a Castelului cu cea a unei cine rafinate, pregătită cu pasiune, special pentru aceste evenimente, de către maeștrii bucătari ai Le Château, proiectul „Dinner&Show' reprezintă o alternativă culturală și gastronomică complexă, într-un mediu exclusivist și elegant, în centrul orașului.

Astfel, în decorul unic al Le Château, vor fi puse în scenă, în luna iunie, următoarele piese, după cum urmează:

– 4 iunie – Sunt un orb – recital marca Horațiu Mălăele – durata: o oră (fără pauză)

– 16 iunie – Ediție Specială – cu Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și muzicianul Radu Captari

18 iunie – Podu – regia Horațiu Mălăele – cu Horațiu Mălăele, George Ivașcu și Meda Victor

30 iunie – Cafeneaua – cu Horațiu Mălăele, Dana Dogaru și Emilia Popescu

Prima reprezentație din seria “Dinner&Show', organizată de Le Château în data de 17 mai, a fost un real succes, piesa jucându-se cu casa închisă, în fața unui public care a gustat din plin umorul neconvențional din Neveste de fotbaliști', prima apariție a Magdei Catone în calitate dublă de actor și regizor.

Mai multe detalii despre conceptul Dinner&Show – Teatru la Castel, rezervări, precum și informații despre modalitatea de acces, pot fi obținute accesând www.le-chateau.ro sau la numerele de telefon 0725.333.333, 0735.224.444, 0720.033.133.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse