Tânăra care a căzut de pe catedrala Saint Paul din Londra a lăsat două scrisori de adio. Ultimele cuvinte ale româncei au emoționat pe toată lumea

Vestea că o tânără româncă a căzut de pe catedrala Saint Paul din Londra a șocat pe toată lumea. Tânăra, care era studentă în Marea Britanie, a căzut de la aproximativ 30 de metri, iar impactul cu solul i-a fost fatal.

La mai multe zile de la incident, autoritățile londoneze au confirmat că asupra tinerei de 23 de ani s-au găsit două scrisori de adio, ceea ce confirmă ipoteza sinuciderii. Una dintre cele două scrisori îi era adresată mamei, iar cea de-a doua trecătorilor care au fost martori la întreaga scenă.

Ce scrisori de adio a lăsat tânăra care a căzut de pe catedrala Saint Paul din Londra?

Cele două scrisori lăsate de Lidia Drăgescu erau redactate în limba română și prin intermediul acestora, tânăra a încercat să le explice celor dragi de ce a recurs la un astfel de gest.

'Mamă, îmi pare tare rău că te supăr în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, mă aflu într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. Tot trecutul şi tot prezentul îmi provoacă atât de multă durere. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, mai târziu, veţi fi mai bine. Gândiţi-vă la mine că sunt bine acum.V-am spus cât de mult vă iubesc. Imi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi abia aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi.
Vă mulţumesc pentru tot', 
a fost scrisoarea pe care tânăra i-a lăsat-o mamei sale, potrivit mediafax.ro.

Tânăra s-a gândit la faptul că gestul ei va șoca pe toată lumea și a ținut să le transmită un mesaj și celor care au văzut-o căzând de pe catedrala Saint Paul din Londra.

“Pentru toţi cei care m-au văzut aşa, îmi pare rău, oamenii nu trebuie să vină aici şi să vadă un cadavru. Îmi pare rău că vedeţi această imagine urâtă, vă rog să vă bucuraţi de vieţile voastre.”, a scris Lidia Drăgescu.

Tânăra de 23 de ani a murit după ce se afla la Galeria “Whispering”, în interiorul Catedralei Sfântul Paul. Aceasta s-a sprijinit de balustrada aflată la 30 de metri înălțime și a căzut în gol, pierzându-și astfel viața.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Actorul Sean Hughes a murit. Celebrul comediant avea doar 51 de ani

Facebook a anunță o nouă schimbare! Va fi introdusă o nouă funcție așteptată de utilizatori

Un bărbat a căzut și s-a lovit la cap la metrou! A fost dus de urgență la spital în această dimineață

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri