Tatuajele nu mai sunt ce-au fost: deschide galeria să vezi unde s-a ajuns cu pictura pe piele

Tatuajele sunt o formă de artă, deși poveștile despre durerea pe care o simt oamenii în timpul procesului de creație sunt legendare… Ca să nu mai vorbim despre posibilele erori milimetrice cu cerneală care rămân pentru totdeauna – sau cel puțin până când un alt artist vine să repare lucrurile. (!!)

Cu alte cuvinte, să creezi un tatuaj este un proces minuțios, cu atât mai mult când rezultatul este unul extraodinar. Se spune că artiștii cu cerneală pe piele sunt foarte respectați pentru că ei sunt cei care trebuie să lucreze sub cele mai mari presiuni, un mediu pe care artiștii din alte medii pur și simplu nu l-ar suporta.

Dar, ca-n multe alte domenii, există tatuatori cu cerneală și există maeștri-tatuatori cu cerneală. Ryan Ashley DiCristina (Malarkey) este cu siguranță, și literalmente, O Maestră a Cernelii. Ea a fost gazda emisiunii Ink Master, iar abilitățile ei au fost admirate de toată lumea.

Una dintre specialitățile ei în care excelează literalmente sunt, fără îndoială, ornamentele și bijuteriile. Aruncă o privire în galeria de mai jos să vezi ce poate să facă frumoasa artistă tatuatoare:

American-tattoo-artist-creates-amazing-tattoos-that-imitate-jewelry-on-the-body-61efbee31586d__880SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Ryan Ashley este o artistă în tatuaje născută în Pennsylvania. Pe lângă principala ei activitate care este Tatuajul pe corpurile oamenilor, ea deține și două magazine de antichități. A câștigat cel de-al optulea sezon al serialului Ink Master și a continuat să găzduiască alte câteva emisiuni TV după aceea.

De-a lungul anilor, tatuajele au fost un tabu în cultura occidentală. Ele au fost apanajul marinarilor și criminalior din pușcării iar mai apoi au ajuns în cultura subterană. Nu a existat un eveniment anume care a schimbat acest lucru, dar de-a lungul anilor, tatuajele au devenit un semn de rebeliune, independență și eliberare de normele culturale. Deși unii au încă opinii foarte sensibile despre tatuaje, mulți le-au acceptat ca pe o formă de exprimare care nu are nimic de-a face cu statutul social, statutul economic sau cazierul judiciar.

Dar indiferent ce crede Occidentul despre asta, tatuajele există de ceva vreme. Cea mai veche persoană tatuată cunoscută, pe nume Ötzi, a fost găsită înghețată în Alpi iar trupul mumificat a fost datat cu anul 3250 î.Hr. Arta tatuajelor din antichitate a fost foarte des practicată astfel că s-au dezvoltat tehnici avansate de tatuaj în jurul anului 1500 î.Hr. Cu alte cuvinte, arta cernelii este una dintre cele mai vechi forme de artă și a crede că tatuajele sunt un „fenomen recent' ar fi o caracterizare greșită.

Sursa: Boredpanda.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Diverse