Taraful Viorel Bogateanu, soluția perfectă pentru evenimente de vis

Taraful Viorel Bogateanu este singurul taraf din România care oferă luna de miere gratis, la Roma, Veneția, Dubai sau Paris, pentru toate nunțile contractate în 2020.

Tarifele noastre se pot plia pe bugetele clientilor. Intotdeauna gasim solutii pentru a ne incadra in disponibilul financiar al acestora.

Taraful Viorel Bogateanu este un proiect de mare anvergura al unor muzicieni cu 25 ani de experienta in domeniu.

Taraful este compus din 3 solisti vocali (2 solisti si 1 solista) + 5 instrumentisti si asigura un program artistic de exceptie, care include toate genurile muzicale romanesti si internationale, incepand cu café concert, cover international,  folclor autentic, muzica de petrecere, muzica usoara, etc.

Suntem disponibili pentru orice gen de eveniment: nunta, botez, petrecere privata, petrecere corporate, aniversari, etc.

Taraful Viorel Bogateanu, soluția perfectă pentru evenimente de vis

Dorim sa va invitam cu drag, in perioada 01 noiembrie 2019 – 01 martie 2020, la Hotel Silver Mountain Resort and Spa 4*, din Poiana Brasov.

Vă învităm pentru a petrece sarbatorile de iarna, Craciun si Revelion 2020, si weekenduri (de vineri, pana duminica), intr-o atmosfera de poveste, plina de dans, voie buna, preparate traditionale si servicii de lux.

Vom concerta 100% live: am pregatit surprize senzationale si un show de zile mari.

Pentru informatii si rezervari, ne puteti contacta la numarul de telefon 0738.740.222 – Viorel Bogateanu (lider taraf), website www.viorelbogateanu.com, Facebook: Taraful Viorel Bogateanu, email : [email protected], YouTube: Viorel Bogateanu.

Taraful Viorel Bogateanu a participat la diferite spectacole (Beraria H, evenimente corporate, petreceri private ale unor personalitati, etc ).

De asememea, a fost prezent la majoritatea emisiunilor de divertisment, difuzate la Antena 1, Antena Stars (Stars Matinal) , Pro TV (La Maruta, Vorbeste Lumea), Kanal D (Teo Show), ETNO TV (Acasa la Electrecord).

Va multumim si va dorim cat mai multe evenimente de vis, alaturi de taraful Viorel Bogateanu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber