Tango la mall sau reinventarea ideii de shopping prin proiectul „Mall cultural”

Programul de tango la mall a fost deliciul celor peste 2000 de clienți-spectatori. Muzică la cea mai înaltă calitate, dans profesionist și lecții gratuite de tango au fost oferite în 4 mall-uri bucureștene.

Tango la mall

Tango la mall o idee de revitalizare a centrelor comerciale

Publicul a evoluat în cei peste 20 de ani care au trecut de la apariția primului mall din România. Atracțiile care îi cheamă acum în centrele comerciale sunt altele decât cele de atunci. Asociația pentru Cultură și Tango a intuit acest lucru și a reușit să obțină finanțare de la ARCUB, în cadrul programului „București Oraș participativ'.

Între 4 septembrie și 12 noiembrie 2017, în patru centre comerciale au fost organizate flash-mob-uri în ritm de tango, cursuri gratuite de dans, concerte. Mariano Castro, pianistul argentinian stabilit în România, împreună cu Cvartetul Passione au susținut spectacolul „Luna Tango Concert'. Dansatori profesioniști au făcut demonstrații de tango argentinian.

Bucureștenii interesați au urmat cursuri gratuite de inițiere în tangoul argentinian, în toate cele 4 centre comerciale incluse în program: București Mall, AFI Cotroceni, Mega Mall și Iris Shopping Center Titan.

Ambasada Argentinei s-a alăturat proiectului cu un stand propriu și o bogată ofertă de carte hispanică.

Organizatorii estimează un număr de aproximativ 2.000 de persoane care au participat într-un fel sau altul la acest proiect. Fie că au participat la cursurile de tango sau la flash-mob-uri, fie că au asistat la spectacole și concerte, reprezentanți ai mall-urilor, ai comunității de tango din București, ai mass-media, artiști muzicieni si dansatori cu toții așteaptă, probabil, cu nerăbdare o ediție viitoare a proiectului „Mall cultural'.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate la www.tangoact.ro și pe pagina de Facebook Mall Cultural.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse