Subiecte BACALAUREAT 2018 matematică. Cum arată cerințele și care este baremul de corectare?

Subiecte BACALAUREAT 2018 matematică.

Examenul de Bacalaureat 2018 continuă și astăzi cu proba obligatorie a profilului. Elevii care au terminat un liceu cu profil real vor avea de rezolvat subiectele la matematică, iar pentru cei de la uman, subiectele vor fi la istorie.

Accesul elevilor în sala de examen a fost permis până la ora 8:30, iar la ora 9, aceștia au primit foile cu subiecte. Din momentul în care le-au fost înmânate subiectele, absolvenții au la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea acestora.

Subiecte BACALAUREAT 2018 matematică

UPDATE: Subiectul la matematică și baremul de corectare pot fi descărcate de AICI. 

Pentru proba la matematică, absolvenții au de rezolvat 3 subiecte, fiecare având un alt nivel de dificultate. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, urmând ca 10 puncte să fie acordate din oficiu. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii vor folosi stilou sau pix cu cerneală albastră, iar desenele vor fi realizate cu ajutorul creionului negru. Subiectele și baremul de corectare la matematică vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației, după terminarea probei scrise la matematică.

Ultima probă a examenului de Bacalaureat 2018 este programată mâine, 28 iunie, atunci când absolvenții vor susține proba la alegere. Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2018 vor fi publicate pe 4 iulie, până la ora 12, acestea fiind afișate atât în centrele de examen, cât și pe site-ul Ministerului Educației. Tot pe 4 iulie, absolvenții care nu sunt mulțumiți de nota obținută pot face contestație, în intervalul 12:00- 16:00. Notele finale,  după rezolvarea contestațiilor, vor fi publicate pe data de 9 iulie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Bacalaureat 2018 la Limba și literatura maternă. Astăzi susțin proba scrisă absolvenții de clasa a XII-a care aparțin minorităților naționale

Primele impresii după examenul de Bacalaureat la Limba și literatura română! Cât au învățat elevii de la clasa a XII – a în 2018?

Subiecte Bacalaureat Română 2018, profil real. Ce au avut elevii de rezolvat la Limba și literatura română și care este baremul de corectare?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Educatie