Bacalaureat 2018 la Limba și literatura maternă. Astăzi susțin proba scrisă absolvenții de clasa a XII-a care aparțin minorităților naționale

Bacalaureat 2018 la Limba și literatura maternă. Astăzi susțin proba scrisă absolvenții de clasa a XII-a care aparțin minorităților naționale

Absolvenții de liceu care aparțin minorităților naționale susțin, astăzi, proba scrisă la Limba și literatura maternă de la Bacalaureat 2018. Absolvenții de liceu vor fi prezenți în cele 440 de centre de examen din țară.

Examenul a început la ora 09:00 și durează trei ore.

Bacalaureat 2018 la Limba și literatura maternă

Proba obligatorie a profilului de la Bacalaureat 2018 se va desfăşura miercuri, 27 iunie, ultima proba, cea la alegerea profilului, va fi pe data de 28 iunie.

Proba scrisă de la Limba și literatura maternă se va susţine la maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană şi italiană.

Când se vor afișa rezultatele de la Bacalaureat 2018?

Primele rezultate vor fi afișate, pe data de 4 iulie, până la ora 12:00, în centrele de examen, dar și pe site-ul bacalaureat.edu.ro. În aceeaşi zi, elevii care sunt nemulțumiți de note, vor putea depune contestație, în intervalul orar 12,00 – 16,00. Rezultatele finale se vor publica pe data de 9 iulie.

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele impresii după examenul de Bacalaureat la Limba și literatura română! Cât au învățat elevii de la clasa a XII – a în 2018?

Subiecte Bacalaureat Română 2018, profil real. Ce au avut elevii de rezolvat la Limba și literatura română și care este baremul de corectare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie