Subiecte BACALAUREAT 2018 fizică. Cum arată cerințele la proba scrisă la alegere, în funcție de profilul liceului

Absolvenții claselor a XII-a au susținut, astăzi, ultima probă scrisă examenului de Bacalaureat 2018. În funcție de profilul liceului pe care l-au terminat, elevii au avut de ales una dintre cele opt materii de examen.

Examenul pentru cea de-a treia probă scrisă a început la ora 9.00, iar candidaţii au avut trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele date.

Subiecte BACALAUREAT 2018 fizică

S-a aflat deja ce subiecte s-au dat la proba de la Fizică, pe care au susținut-o cei care au terminat un liceu cu profil real. Pentru a afla care sunt subiectele date, deschide galeria foto de mai sus!

De asemenea, subiectele date la probele scrise de la Bacalaureat 2018, dar și baremele de corectare, se vor publica pe site-ul edu.ro.

Pe data de 25 iunie, absolvenţii de liceu au dat examenul scris la limba şi literatura română, apoi a urmat pe 26 iunie, proba la Limba şi Literatura maternă, respectiv maghiară, germană, sârbă, slovacă, croată, turcă, ucraineană sau italiană.

Pe 27 iunie s-a desfăşurat proba obligatorie a profilului a Bacalaureatului 2018, adică, matematică sau istorie, iar, astăzi, a avut loc ultima probă, care a fost la alegere, în funcţie de specializarea terminată.

Foto: libertatea.ro, shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum s-au descurcat absolvenții de liceu la cea de-a doua probă a examenului de Bacalaureat 2018?

Subiecte BACALAUREAT 2018 istorie. Uite care este baremul de corectare

Subiecte BACALAUREAT 2018 matematică. Cum arată cerințele și care este baremul de corectare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie