Alertă la Palatul Kensington după ce prințul Harry și Meghan Markle au primit un plic suspect. Ce era în interiorul acestuia?

prințul Harry și Meghan Markle plic suspect

Prințul Harry și Meghan Markle urmează să se căsătorească pe 19 mai și pentru că ceremonia se apropie cu pași repezi, cei doi sunt în centrul atenției în această perioadă. Cu toate că oamenii îi iubesc și îi întâmpină de fiecare dată cu căldură în locurile în care sunt invitați, cei doi au avut parte de un incident neplăcut.

La Palatul Kensington s-a dat alarma astăzi după ce prințul Harry și Meghan Markle au primit un plic suspect, potrivit dailymail.co.uk. Scrisoarea adresată celor doi a declanșat o alertă teroristă, iar experții au veificat imediat conținutul acesteia pentru a se asigura că nu există niciun pericol. Chiar dacă plicul nu a ajuns în posesia celor doi, prințul Harry și Meghan Markle au fost informați cu privire la acest incident.

Ce era în interiorul plicului adresat prințului Harry și actriței Meghan Markle?

Experții chimiști au descoperit că în interiorul plicului era o substanță albă, iar după mai multe teste au menționat că aceasta era inofensivă. Incidentul nu este unul singular, ci în urmă cu o zi, un plic similar a fost trimis și către Parlamentul Marii Britanii, fiind adresat secretarului Amber Rudd.

Având în vedere cele întâmplate, autoritățile vor spori nivelul de securitate în ceea ce îi privește pe prințul Harry și pe Meghan Markle, mai ales în apropierea nunții celor doi. Aceștia se vor căsători pe 19 mai, în capela St. George de la castelul Windsor, ceremonia religioasă fiind oficiată de către  David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Toma Caragiu, marele actor care a scris istorie pentru țara noastră! Greșeala pe care a făcut-o la cutremurul din 1977 care l-a costat viața

Adriano Celentano și Ornella Muti, o iubire imposibilă și mistuitoare. De ce relația celor doi era una interzisă?

Ashton Kutcher, dezvăluiri incredibile despre divorțul de actrița Demi Moore. Ce a făcut actorul imediat după despărțire?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete