Stela Enache și Florin Bogardo ne-au arătat că există iubiri ca-n povești

Cine nu ȋși amintește coloana sonoră a filmului Liceenii'? Melodia Ani de liceu' este una dintre cele mai cunoscute creaţii ale compozitorului Florin Bogardo. A fost compusă la solicitarea regizorului Nicolae Corjos pentru acest film și cȃntată de Bogardo ȋn duet cu Stela Enache. Puţini știu ȋnsă că cei doi au alcătuit o familie model, ascunsă bine sub cheia discreţiei.

Florin Bogardo și Stela Enache au trăit o iubire de poveste, o iubire completă, ȋn care și-au găsit alinarea și puterea ȋn toate momentele vieţii.

Ea ȋl cunoștea de la televizor și era ȋndrăgostită de el. Cȃnd a văzut-o prima dată pe frumoasa Stela, Florin s-a ȋndrăgostit pe loc.

S-au cunoscut ȋn iulie și s-au plăcut, iar pe data de 16 august s-au logodit. Au trăit ȋmpreună 39 de ani ȋmpliniţi, iar pe 17 august 2009 soţul și artistul Florin Bogardo a părăsit definitiv lumea. Ȋn timpul căsniciei cu Stela Enache, Florin i-a compus acesteia peste 60 de melodii. Au avut o relaţie de vis, cum puţini știu și pot să aibă. S-au iubit și s-au respectat unul pe altul, au fost iubiţi și confidenţi, soţi și părinţi pentru cei doi copii ai lor. Deși celebri la vremea aceea, Stela Enache și Florin Bogardo au păstrat permanent secretul ȋn ceea ce privea relaţia lor.

Anul trecut, la 9 ani de la trecerea ȋn nefiinţă a lui Bogardo, cea care i-a fost soţie iubitoare și suflet-pereche, declara: Sufletul meu, te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu!  După moartea lui Florin, viaţa Stelei Enache nu a mai fost la fel. Plecarea lui i-a lăsat multă durere ȋn suflet. Florin a fost un soţ cald, iubitor, știa cum să se comporte cu soţia sa ca ea să se simtă iubită. Cu amintirile lor ȋn minte, Stela Enache a ȋncercat să ducă povestea mai departe, dincolo de timp. Ȋn 2018 a lansat un CD cu melodiile compuse de Florin Bogardo pentru ea.

Anul acesta se vor ȋmplini 10 ani de la trecerea ȋn nefiinţă a renumitului compozitor Florin Bogardo. Este de așteptat ca, ȋn memoria sa, Stela Enache să organizeze un eveniment omagial.

Foto: Libertatea

Citește și:

EXCLUSIV AVANTAJE Mari magicieni ai lumii: David Blaine, de la trucuri cu cărți la jocuri cu viața

EXCLUSIV AVANTAJE Mari magicieni ai lumii: Criss Angel, rockerul magician

Cum a orbit Andrea Bocelli

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete