EXCLUSIV AVANTAJE Mari magicieni ai lumii: Criss Angel, rockerul magician

mari magicieni ai lumii Criss Angel

Muzician, magician, iluzionist… Criss Angel, „băiatul rău' din lumea iluzionismului, reușește să șocheze de fiecare dată când își face apariția. De la clasicele lame de ras înghițite până la a trece printr-o poartă metalică, toate numerele sale de magie sunt impresionante.

În ciuda aerului rebel, spontan și visător, Criss Angel (pe numele său adevărat, Christopher Nicholas Sarantakos) este un perfecționist pornit în căutarea originalității.

Întâlnirile cu fanii trezesc mereu reacții diverse: de la țipete de uimire până la țipete de groază. Însă, dincolo de acestea, exact asta arată show-ul pe care îl oferă: o multitudine de posibilități prin care Criss Angel să iasă în evidență, toate formând un număr de magie cu totul și cu totul special.

Record de vizualizări în mediul online – 45.000.000 vizualizări

Chiar și în mediul online, Criss Angel are întâietate: este cel mai urmărit magician din istoria internetului, iar numărul lui special de iluzionism, în
care a mers pe apă, are peste 45 de milioane de vizualizări.

Citeste si EXCLUSIV AVANTAJE Mari magicieni ai lumii: Houdini, vânzătorul de iluzii

Printre recordurile personale se numără cea mai lungă perioadă în care a stat scufundat în apă, cea mai rapidă eliberare dintr-o cămașă de forță și cea mai lungă perioadă în care a stat suspendat. De asemenea, prin emisiunile pe care le-a prezentat a atins un nou record: cele mai multe ore petrecute în prime-time la televizor. Și dacă tot am ajuns la emisiuni TV, aici a fost rampa lui de lansare, odată cu emisiunea „Mindfreak', apoi cu spectacolul live „Criss Angel BeLIEve', susținut în colaborare cu Cirque du Soleil la Luxor Casino Las Vegas.

mari magicieni ai lumii Criss Angel

A dezvăluit secretele numerelor de magie într-o carte

Distracția însă de-acum începe. Mare fan al lui Houdini, Criss Angel a avut ideea – pe care a și pus-o în practică – de a scoate o carte, „Mindfreak: Secret Revelations', în care să facă mai multe dezvăluiri. Autorul a vorbit despre începuturile carierei sale, însă a dezvăluit, pas cu pas, și secretele
folosite în numerele prezentate în emisiunea lui, „Mindfreak', ceea ce, să recunoaștem, nu este la îndemâna oricărui magician.

Citeste si EXCLUSIV AVANTAJE Mari magicieni ai lumii: David Copperfield, Magicianul Secolului și al Mileniului

Și, ca orice iluzionist care se respectă, se implică și în activități caritabile, donațiile strânse fiind dăruite în totalitate pentru cercetarea și tratamentul cancerului pediatric.

Autor: Cătălina Chiricheș

Foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate