De ce Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle pe balconul palatului Buckingham?

Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle

De ce Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle pe balconul palatului Buckingham? Dacă anul trecut cele două ducese au stat una lângă cealaltă la evenimentul “Trooping the Color”, de această dată, situația s-a schimbat complet.

Meghan Markle a devenit recent mamă, iar admiratorii familiei regale britanice au așteptat cu nerăbdare evenimentul “Trooping the Color” pentru a o admira pe ducesa de Sussex la primul eveniment public după ce a născut. Spre dezamăgirea celor prezenți, Meghan Markle nu a fost deloc în centrul atenției, stând pe rândul din spate pe balconul palatului Buckingham, în colțul opus celui unde se afla cumnata sa, Kate Middleton.

De ce Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle pe balconul palatului Buckingham?

În urmă cu un an, la același eveniment, Kate Middleton și Meghan Markle au stat împreună, dar acum, lucrurile s-au schimbat. Chiar dacă multe persoane ar pune acest lucru pe seama zvonurilor referitoare la relația tensionată dintre cele două ducese, un expert în eticheta regală a explicat de ce Kate Middleton a stat departe de Meghan Markle pe balconul palatului Buckingham.

Se pare că modul în care cele două s-au poziționat ține foarte mult de linia de succesiune la tronul britanic.

“Ea nu a ieșit atât de mult în evidență, așa cum s-ar fi așteptat o mulțime de persoane, dar există o ordine. William, fiind fratele mai mare, trebuie să stea în față alături de soția lui.”, a explicat Joe Little, potrivit thesun.co.uk.

Cu toate acestea, o sursă apropiată familiei regale britanice a dezvăluit că această regulă nu este respectată cu strictețe și că, de această dată, decizia de a se poziționa pe rândul din spate i-a aparținut lui Meghan Markle.

Deși este un eveniment la care participă și copiii, iar admiratorii lui Meghan Markle și ai prințului Harry și-ar fi dorit să îl vadă și pe micuțul Archie, acesta a lipsit, ținând cont că este mult prea mic pentru a lua parte la un astfel de eveniment.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle? Un cunoscut biograf a făcut dezvăluiri neașteptate

Andreea Esca, reacție dură în mediul online: Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?' Ce a deranjat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune?

Ioana Ginghină, mai sinceră ca niciodată: Da, am nevoie de ajutor!' Cum a încercat vedeta să își salveze căsnicia?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete