Ștefan Bănică, declarații emoționante despre familie

Aparițiile lui Ștefan Bănică, în calitate de invitat într-o emisiune, sunt rare. Cel mai recent context în care Ștefan Bănică a vorbit despre percepția lui asupra vieții și asupra discreției pe plan personal a fost în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu'.

Actorul, cântărețul, juratul, soțul, fiul, tatăl – despre fiecare dintre aceste titulaturi a povestit Ștefan Bănică, însă remarcile legate de familiei au fost cele mai emoționante.

Provocat să vorbească despre tatăl său celebru și mama care îi este mereu alături, Ștefan Bănică a recunoscut:

Eu fac tot ce ține de mine pentru a-i ține memoria vie pentru generațiile care urmează. Asta-i treaba mea vizavi de tata și nu neapărat ca fiu, ci ca coleg, pentru că merită cu prisosință'.

În ceea ce o privește pe mama sa, „mama este sprijinul din umbră, pentru cei care mă priviți din afară. Pentru mine a fost sprijinul principal. Dragostea mea vizavi de mama nu trebuie s-o demonstrez nimănui. Intimitatea mea vizavi de familia mea sau lucrurile extrem de personale pentru mine, care sunt ținute într-un fel în cutia lor. Sunt sursa mea de energie unică. Dacă simt nevoia să le împart, le împart, dacă vrei să mi le smulgi, n-ai să reușești.'

Ștefan Bănică: „Trebuie să vezi partea plină a paharului'

Extrem de discret cu viața lui personală, Ștefan Bănică a povestit totuși despre relația pe care o are cu mezinul familiei, Alexandru. „Am învățat că dacă e să cazi într-o depresie, nu te ajută la nimic. Trebuie să existe o parte plină a paharului. Care-i aia? La mine a fost faptul că am stat cu cel mic, cu Alexandru, timp pe care cu ceilalți doi, cu Violeta și cu Ștefan, n-aveam cum. Mă-ntrebam, când aș fi stat eu, cine-mi dă înapoi anii pe care nu i-am petrecut cum aș fi vrut… Ștefan are 20 de ani, Violeta are 14 ani. Cu ăsta mic am stat doi ani și jumătate și este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil: să ne jucăm, să cântăm împreună, să mergem să ne plimbăm, să vorbim în mașină. Am pierdut niște concerte, am pierdut niște spectacole, niște bani, dar dacă m-ai pune să dau timpul înapoi, nu cred că aș face nicio schimbare din ultimii ăștia doi ani.'

Ștefan BănicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce operații are Oana Zăvoranu la 48 de ani?

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete