Ce operații estetice are Oana Zăvoranu la 48 de ani: „Cu ce este mai bună Angelina Jolie decât mine?”

În vârstă de 48 de ani, Oana Zăvoranu e foarte mulțumită de felul în care arată. Are o siluetă suplă pentru care multe dintre fanele ei o invidiază și o acuză că și-a făcut multe intervenții și operații estetice. Vedeta a spus acum adevărul.

Se știe că prima pereche de silicoane şi-a pus-o în anul 2005, câte 135 ml în fiecare sân. Un an mai târziu, Oana Zăvoranu a vrut silicoane de 180 ml. În 2007 şi-a pus un implant mai mare, de 450 ml. În 2008, actrița s-a operat din nou şi a optat pentru sâni mai mici, câte de 250 ml. În 2009, ea şi-a scos implanturile de tot, iar doi ani mai târziu şi-a pus unele de 220 ml. În 2014 a făcut a şaptea operaţie la sâni, cu implanturi de 460 ml. Până la urmă, ea a decis să renunțe complet la silicoane.

Acum, vedeta a spus adevărul despre operațiile estetice. „Toată lumea mă întreabă ce operații am. Nu am, în afară că mi-am pus și mi-am scos implanturile mamare de nouă ori. La un moment poate o să-mi fac și eu niște liftinguri. Se cheamă și astea nevoi personale? Tot îmi fac o îmbunătățire fizică', a declarat Oana Zăvoranu la „Xtra Night Show'.

Oana Zavoranu 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Pleacă în America

Într-un interviu în emisiunea lui Dan Capatos, actrița se declară mulțumită cu tot ceea ce are. Mai mult, de sărbători, Oana Zăvoranu spune că și-ar dori să plece în America.

„Atâta vreme cât Dumnezeu mă ține în picioare, am un bărbat pe care îl iubesc și care mă iubește, am un business la vedere, am o casă, am copiii mei blănoși, mă scol dimineața și mă uit în oglindă și văd că sunt ravisantă și mirifică, eu zic că Dumnezeu mă iubește. Toată lumea poate să se vaite. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu, de sărbători mergem în America, unde trebuia mama mea să mă nască. Dacă i-am reproșat ceva lui mama mea, Mărioara Zăvoranu, a fost că de ce m-a făcut aici și nu la Hollywood. Cu ce este mai bună Angelina Jolie decât mine? (…) Poate mă ajută Dumnezeu să facem și filme. Mai am puțin să operez, că în rest le-am făcut pe toate.'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete