Iulia Albu, secretul unui păr sănătos: „Am făcut foarte multe…”

Iulia Albu s-a confruntat o bună perioadă de timp cu o problemă căreia nu-i găsea leac. Căderea părului a reprezentat pentru ea un motiv în plus să facă câteva schimbări în alimentația și în viața sa.

Iulia Albu le-a mărturisit fanilor cum a reușit să stopeze pierderea podoabei capilare. Vedeta a recunoscut că a apelat la numeroși specialiști care au îndrumat-o, obținând rezultate spectaculoase.

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport.

Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect.

Iulia-AlbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză', a povestit Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete