Iulia Albu, secretul unui păr sănătos: „Am făcut foarte multe…”

Iulia Albu s-a confruntat o bună perioadă de timp cu o problemă căreia nu-i găsea leac. Căderea părului a reprezentat pentru ea un motiv în plus să facă câteva schimbări în alimentația și în viața sa.

Iulia Albu le-a mărturisit fanilor cum a reușit să stopeze pierderea podoabei capilare. Vedeta a recunoscut că a apelat la numeroși specialiști care au îndrumat-o, obținând rezultate spectaculoase.

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport.

Am ales să fac aceste Story-uri fără extensii, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea. Ca să ajung în punctul acesta, eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect.

Iulia-AlbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză', a povestit Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete