Ștefan Bănică Jr. a publicat o imagine cu Alexandra Măceșanu. Ce legătură există între cei doi?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 2

Recent, cântărețul, compozitorul și actorul Ștefan Bănică Jr. a publicat o imagine cu Alexandra Măceșanu.

Despre tânăra de doar 15 ani se crede că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, în orașul Caracal, după ce, din comuna Dobrosloveni în care locuia, a urcat în mașina acestuia la ocazie pentru a ajunge în oraș.

Ștefan Bănică Jr. a publicat o imagine cu Alexandra Măceșanu. Ce legătură există între cei doi?

La scurt timp de la aflarea veștii, artistul a descoperit că, în urmă cu aproape trei ani, în Alba Iulia, Alexandra și el au făcut o fotografie împreună. Imaginea în GALERIA FOTO.

„Am făcut multe poze la viața mea, dar, când am văzut această fotografie, cu această copilă, Alexandra Măceșanu, de care nu știam, poză făcuta, se pare, acum 3 ani la Alba Iulia, mi s-a strâns inima cât un purice.

Ce s-a întâmplat la Caracal e o tragedie de proporții. Sunt revoltat, ca majoritatea dintre voi, am un sentiment profund de indignare cu neputință și amărăciune că trăiesc într-o țară în care ura, hoția, prostia, corupția nu mai au nicio limită.

Oare câte cazuri „Alexandra”, „Luiza”, „Colectiv” vor mai fi, ca să ne trezim și să schimbăm ceva real?!”, a scris Ștefan Banică Jr. pe contul personal de Facebook.

Cum a reacționat fiica lui Ștefan Bănică Jr. după aflarea cazului din Caracal?

„Am rugat-o să asculte o convorbire la 911, am găsit-o undeva, aşa cum se întâmplă ea în America, ce se întâmplă atunci când cineva acolo sună la numărul de urgenţă, în paralel cu tristeţea care se întâmplă la noi.  

Ea mi-a dat de înţeles că ascultă, dar că nu se lasă foarte afectată, ci că e revoltată, ca noi toţi, de ce se întâmplă la noi.

Am discutat despre măsuri de precauţie, despre cât de important e să fie mereu în legătură cu părinţii, cum trebuie să te fereşti, în măsura posibilităţilor…

Ce m-a impresionat este că, la o zi-două după aceasta, a scris în engleză (îi place foarte mult limba engleză, a studiat-o de mică) un eseu impresionant despre faptul că libertatea, de fapt, nu e libertate.

Că pentru a fi în siguranţă trebuie să stai cu capul plecat, trebuie să zâmbeşti doar şi să pari fericit, când de fapt eşti profund nefericit, pentru că nu poţi să te exprimi aşa cum ar fi normal să o faci ca un om liber.

Un eseu scris de ea extrem de profund pentru un copil de 11 ani şi, mai mult decât atât, a compus o melodie cu refrenul „You die and nobody cares”.

Deci a afectat-o profund, l-a rugat pe tatăl ei s-o şi înregistreze. Amândoi am fost impresionaţi de această poveste, pentru că, iată, tinerii noştri sunt mult evoluaţi, chiar şi din acest punct de vedere al revoltei sociale.

Sunt diferiţi de cum eram noi odinioară”, a povestit Andreea Marin, pentru OK! Magazine.

Foto: Facebook

Citește și: 

Propunere nouă în Parlament: „Legea Alexandra” – închisoare pe viață pentru ucigași și violatori

Cum îi ții pe eventualii agresori la distanță

Ecaterina Andronescu a fost demisă. Cine a preluat interimatul la Educație

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri