Stația de metrou Pipera se va închide între 15 și 17 iulie. Cu ce autobuz vei ajunge la serviciu

Stația de metrou Pipera se va închide ofiacial în perioada 15 – 17 iulie pentru modernizarea sistemului de control acces. Astfel, trenurile vor circula numai până la și de la stația Aurel Vlaicu.

În această perioadă, pentru a ajunge la serviciu, bucureștenii care lucrează în Pipera vor avea la dispoziție o linie specială.

„Metrorex informează călătorii că, în perioada 15.07.2017 — 17.07.2017, se va închide stația de metrou Pipera pentru modernizarea sistemului de control acces, timp de trei zile, din care doar o zi lucrătoare. În această perioadă, trenurile de metrou vor circula cu călători doar până la/de la stația Aurel Vlaicu', a anunțat Metrorex, într-un comunicat.

Stația de metrou Pipera se va închide între 15 și 17 iulie. Cu ce autobuz vei ajunge la serviciu

De asemenea, Metrorex a precizat că a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare, precum și a modificărilor apărute în graficul de execuție, și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrări în stațiile cu un singur acces.

Astfel, între 15 și 17 iulie, în zilele în care stația de metrou Pipera va fi închisă, RATB va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun. În plus, vor fi înființate nouă linii de autobuze.

„Pentru asigurarea transportului călătorilor, de la staţiile de metrou închise la cele învecinate de pe aceeaşi magistrală de metrou, RATB va înfiinţa nouă linii navetă de autobuze, care vor funcţiona la un interval de succedare de circa 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare, astfel încât să poată fi satisfăcută cererea de transport de pe magistrala afectată', a precizat RATB.

„Menţionăm că, odată cu închiderea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, în afară de linia navetă 616, va fi suplimentată şi linia 5. Linia navetă 616 va funcţiona pe traseul: Platforma Industrială Pipera, Bd. D. Pompeiu, Șos. Petricani, Șos. Fabrica de Glucoza, Calea Floreasca, Șos. Pipera, Aurel Vlaicu. Totodată, în funcţie de modificarea punctuală a cererii de transport pe reţeaua de suprafaţă în vecinătatea staţiilor de metrou afectate, RATB va lua măsuri operative de majorare a parcului circulant pe liniile din zona acestora', au mai spus reprezentanţii regiei de transport.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Descoperire în timpul lucrărilor pentru a treia magistrală de metrou din Roma. E incredibil ce au găsit muncitorii

Veste bună pentru cei care circulă cu metroul. Lucrările de modernizare vor dura mai puțin la stațiile cu un singur acces

Al doilea oraş din România care ar putea avea metrou în curând! Deja s-a stabilit care vor fi stațiile

Cătălin Măruţă, plimbare alături de fiul său cu metroul! Cum a reacţionat David când s-a urcat în tren

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Stiri