Stația de metrou de la Piața Victoriei, cuprinsă de fum. Care este explicația autorităților?

Cei care călătoresc cu metroul și au trecut prin stația Piața Victoriei au avut parte de o surpriză neplăcută în această dimineață, întreg spațiul fiind cuprins de un fum gros. 

În urma unei defecțiuni electrice la un tren de metrou,  călătorii care au ajuns la stația de metrou Piața Victoriei au putut observa un fum gros. Defecțiunea s-a produs între staţiile Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei. Personalul Metrorex  a intrevenit rapid pentru a rezolva problema, iar circulația pe magistrala M2 s-a desfășurat în condiții normale, fără să fie nevoie ca pasagerii să fie evacuați.

„Astăzi, în jurul orei 08.30, un tren de metrou de pe Magistrala 2 a făcut un arc electric, care a produs fum. Echipele Metrorex au intervenit de urgenţă pentru scoaterea fumului cu ajutorul instalaţiilor de ventilaţie din staţie. La acest moment, fumul a fost evacuat. Nu a existat în nici un moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranţă, inconvenientul fiind că s-a simţit fum', au declarat reprezentanții Metrorex, potrivit mediafax.ro.

Foto: libertatea

Citește și:

Un nou cutremur s-a produs în România! S-a simțit în Județul Buzău

Anunțul dureros făcut de Florin Piersic: „A murit. Am aflat acum câteva minute că l-am pierdut'

Se închid încă 4 stații de metrou, pentru modernizări! Ce trebuie să știe bucureștenii

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri