Spectacole de vară la Teatrul de Artă fără Tavan!

Miercuri, 24 iulie, ora 21.15, Teatrul de Artă Bucureşti, prin proiectul Teatrul fără tavan, şi-a propus să aducă în faţa iubitorilor de artă, alături de spectacolele de teatru programate în luna Iulie, şi un concert special, ,,Tonight I’m Yours” cu actorul Eugen Cristea

„Spectacolul ,,Tonight I’m Yours” este un one man show bazat pe cele mai bune compoziţii ale mele în calitate de cantautor, apărute pe cele câteva CD-uri ale mele. Nu este un recital propriu-zis în sensul clasic al cuvântului, ci, mai degrabă o destăinuire a sufletului meu după atâţia şi atâţia ani de carieră nu chiar de neglijat.” (Eugen Cristea)

Iar vineri, 26 iulie, începând cu ora 21.15, va avea loc spectacolul Ruleta Rusească, după poemul “Norul cu pantaloni” de Vladimir Maiakovsky, în interpretarea actorului Ovidiu Niculescu pe muzica live a celor de la Trupa Veche. Teatru, muzică şi poezie, un concept inedit care te surprinde.

Pentru cei mici, duminica, 28 iulie, începând cu ora 10.15, la soare dar pe răcoare, ,,Ne jucăm împreună,, cu Eugen Cristea şi Cristina Deleanu. Un show interactiv, în care copiii sunt implicaţi, practic, de la început până la sfârşit.

Stagiunea Teatru fără tavan a Teatrului de Artă Bucureşti va fi deschisă permanent, în perioada 8 iulie – 8 septembrie 2013.

Câştigă 88 de produse sănătoase cu Life Care

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri