Soțul meu mi-a sugerat că s-ar putea să fiu lesbiană: a avut dreptate

Să-ți dai seama că ești lesbiană după un mariaj liniștit din care au rezultat trei copii, nu e lucru ușor. Studiile spun că multe femei descoperă că nu sunt heterosexuale abia la vârstă adultă. De obicei există un trigger/declanșator.

Nu mi-am dat seama că sunt lesbiană până când soțul meu mi-a sugerat asta – am fost furioasă la început, dar avea dreptate…” spune Jennifer Gilmore.

Deși visa cu ochii deschiși la actrițele Portia deRossi și Jodie Foster, Jenny nu și-a dat seama că este atrasă de femei. Abia când soțul ei, James, a adus în discuție subiectul sexualității ei, ea a început să facă niște legături.

Jennifer Gilmore

Jennifer este o englezoaică în vârstă de 34 de ani, mamă a trei copii, de 12, zece, respectiv șase ani, și spune că și-a dat seama că e ceva ciudat cu ea după ce a vizionat serialul Killing Eve (Obsesia Evei) în timpul lockdown-ului.

Jennifer a declarat: „În primul rând, am urmărit filmul “This Is England” și m-am trezit că mă gândesc la nimic altceva decât la… vedeta Vicky McClure pentru tot restul zilei. Apoi am trecut la “Killing Eve” și am fost la fel de distrasă de Jodie Comer, dar am pus asta pe seama admirației, mai mult decât pe orice altceva. Iar apoi, soțul meu a fost primul care a sugerat că aș putea fi lesbiană. M-am simțit jignită inițial. De ce nu poate o femeie să aprecieze alte femei fără să fie sexuală, a fost primul meu gând. Dar pe măsură ce timpul a trecut și interesul meu pentru femei s-a intensificat, nu am putut nega adevăratele mele sentimente.'

„Cu o femeie mă simt de la egal la egal'

După ce au încercat să facă mariajul lor să funcționeze și chiar s-au gândit la o căsnicie deschisă, James și Jennifer au luat decizia grea de a se despărți la începutul acestui an.

Jennifer, care are o iubită în prezent, crede că de această despărțire a beneficiat toată familia: „Suntem fericiți ca părinți, îl văd pe James aproape în fiecare zi și petrecem mult mai mult timp în familie de când nu mai suntem soț și soție. El mă susține incredibil și nu aș putea fi mai recunoscătoare pentru asta. Este persoana potrivită, doar genul greșit…. Prietenii mei au fost încântați, de fapt au susținut că ei au știut întotdeauna. Mi-aș fi dorit doar să-mi fi spus mai devreme.'

Explorarea sexualității mai târziu în viață a devenit din ce în ce mai comună în rândul femeilor, potrivit unui studiu universitar. În cadrul cercetării, au fost realizate interviuri cu 200 de femei de peste 30 de ani căsătorite cu bărbați, dar care au recunoscut că găsesc femeile mult mai atractive.

Studiul a concluzionat că multe femei care au crescut crezând că sunt heterosexuale pot „experimenta o primă atracție față de același sex la vârsta adultă'.

Citeste și:

A fost readusă la viață după 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut a fost un carnețel. Ce a scris a impresionat pe toată lumea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii