A fost readusă la viață după 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut a fost un carnețel. Ce a scris a impresionat pe toată lumea

readusă la viață după 27 de minute (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

O femeie a fost readusă la viață după 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut, imediat după ce s-a trezit, a fost un carnețel. La început, apropiații nu au înțeles gestul femeii, însă totul a căpătat sens abia după ce au citit cu atenție ce a scris.

Tina Hines, o femeie din California, mama a patru copii, a fost la limita dintre viață și moarte după ce a suferit un stop cardio-respirator. Timp de 27 de minute, corpul femeii nu a mai reacționat și abia după ce a fost resuscitată de șase ori, de patru ori de soțul ei și de două ori la spital, femeia și-a revenit.

A fost readusă la viață după 27 de minute, iar primul lucru pe care l-a cerut a fost un carnețel

Primul lucru pe care Tina Hines l-a cerut după ce s-a trezit a fost un carnețel. Pentru că îi era imposibil să vorbească, având în vedere că era intubată, femeia a ținut să scrie un lucru important pe care voia să îl împărtășească apropiaților și care nu suporta amânare. La prima vedere, scrisul pare greu de descifrat, însă la o analiză mai atentă, cei care care se aflau în salon au înțeles că mesajul femeii era “It’s real” (n.r. este real). Confuzi, apropiații au întrebat-o pe femeie la ce se referă, care este lucrul real despre care vorbește, moment în care aceasta a arătat cu degetul în sus și a lăcrimat.

Tina Hines a vrut să le explice celor dragi că în cele 27 de minute în care a părăsit această lume a descoperit Raiul și că acesta chiar există.

Povestea sa de viață a determinat-o pe nepoata ei să își tatueze, la încheietura mâinii, mesajul pe care femeia l-a scris pe carnețel. Inițial, cei care văd desenul cred că este vorba despre un mesaj scris într-o altă limbă, însă atunci când află povestea din spatele tatuajului ajung să se emoționeze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

(sharing because this story is too cool not to share) A little over a year ago my Aunt Tina, one of the most amazing, discerning, and healthy people I know had an unexpected cardiac arrest and according to doctors had died and was brought back to life four times by my Uncle Brian and first responders before arriving to the hospital. She was put on a defibrillator and after miraculously waking up the first thing she did, unable to speak because she was intubated, was ask for a pen and in my cousins journal wrote its real'. The people in the room asked whats real?' and she responded by pointing up to heaven with tears in her eyes. Her story is too real not to share and has given me a stronger confidence in a faith that so often goes unseen. It has given me a tangibleness to an eternal hope that is not too far away. I love you @_tinahines! The way you boldly love Jesus and others has changed the way I hope to live and love❤️

O postare distribuită de Madie Johnson (@madiejohnson) pe

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu mesajul scris de femeie.

Foto: instagram, facebook

Citește și:

Un medic impostor a ucis un bărbat în timpul unei operații estetice

Un băiețel de 11 ani a fost nevoit să se îngrașe 15 kg pentru a-i salva viața tatălui său

Aflată la restaurant, o femeie a cerut o carafă cu apă. După prima înghițitură, a simțit arsuri puternice pe gât

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate