Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre problemele de sănătate cu care se confruntă: “Cred ca pierderile de memorie au început…”

Este energică, tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar în realitate, soția lui Răzvan Fodor se confruntă de ani buni cu anumite probleme de sănătate. La început le-a tratat cu indiferență, dar pe măsură ce lucrurile au evoluat, Irina Fodor a început să își pună tot mai multe semne de întrebare. 

În anul 2011, Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, a devenit mamă pentru prima oară. Acesta a fost momentul care i-a schimbat radical viața. Pe lângă bucuria pe care fetița a adus-o în familia lor, Irina Fodor a început să se confrunte tot mai des cu pierderile de memorie.

Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre problemele de sănătate cu care se confruntă

La început uita lucruri mărunte, însă situația s-a complicat în momentul în care Irina Fodor a început să uite de ce merge în anumite locuri sau să încurce diferite persoane, stârnind amuzamentul celor din jur. Soția lui Răzvan Fodor a vorbit despre ceea ce i se întâmplă pe blogul personal.

“De ceva timp (v-aş zice cât, dar nu mai ţin minte) am început să uit lucruri. Dar bine de tot, nu aşa. Adică rău. Acum, pe bune, cred ca pierderile de memorie au început o dată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. Am mai auzit eu la ştiri că oamenii pleacă de la hoteluri cu mici suveniruri: ba o ceşcuţă, ba o linguriţă, ba un prosopel. Cred că aşa şi ăştia mici. După nouă luni, când îşi face bebe bagajul, pune şi vreo câţiva neuroni de pe la noi, să fie. Cine ştie, dacă i-or trebui cândva?

Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate o dată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Trebuie să menţionez că cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: “Te rog să nu uiţi să…” Câteodată, cobor din dormitor în bucătărie cu gândul să fac ceva anume, şi ajung în încăpere cu privirea pierdută. Fodor mă ghiceşte de la o poştă şi mă întreabă: “Ce, ai uitat pentru ce ai venit, este?”. Eu nu-s tâmpită să recunosc, iau în mână primul obiect care îmi sare în ochi şi spun prima frază care îmi vine în minte: “Am venit să-mi fac un ceai!” El se uită la mine şi mai ciudat şi zice: “Aaa, cu mixerul îţi faci tu ceai?!?” Cum vă spuneam, ştiu să mă scot din orice situaţie.”, a povestit Irina Fodor, pe blogul personal.

Soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că de cele mai multe ori, aceste pierderi de memorie o pun în situații penibile și pentru care este nevoită să găsească de fiecare dată o explicație.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Irina Fodor.

Foto: facebook

Citește și:

Claudia Pavel dezvăluie ce se va întâmpla la FERMA după ce Brigitte Năstase s-a întors în competiție: Atât timp cât motorul tuturor certurilor e încă în „Fermă'…'

Diana Dumitrescu, declarații emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă: Nu știam daca să mă bucur, să nu mă bucur'

Ce dietă ține Andreea Marin în perioada postului? Uite cum arată meniul vedetei: Voi mânca diferit de la o zi la alta'

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete