Diana Dumitrescu, declarații emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă: “Nu știam daca să mă bucur, să nu mă bucur”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

A surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima oară, dar și pentru ea vestea a venit atunci când se aștepta mai puțin. Diana Dumitrescu a dat toate detaliile despre momentul în care a aflat că va deveni mamă. 

Diana Dumitrescu a ales să dea vestea cea mare prin intermediul unei postări pe instagram. Deși și-a propus ca în fiecare lună din 2019 să călătorească, viața a avut alte planuri pentru Diana Dumitrescu. Vedeta a aflat că urmează să devină mamă, iar vestea a lăsat-o fără cuvinte, având în vedere că, deși își dorea acest lucru, nu se aștepta ca totul să se întâmple atât de repede.

Diana Dumitrescu, declarații emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă

Diana Dumitrescu a aflat că va deveni mamă în timp ce se afla în vacanță. Cu toate că prezenta semnele unei femei însărcinate, vedeta le-a ignorat și nici în momentul în care testul de sarcină a confirmat că va deveni mamă, Diana Dumitrescu nu a fost convinsă de acest lucru, motiv pentru care a vrut să facă un nou test.

“Ne-a surprins pe amândoi. Cum am surprins eu pe toată lumea cu anunțul, așa am fost și eu surprinsă și șocată când am aflat. Sunt extrem de fericită, este lucrul pe care mi-l doream cel mai mult pe lumea asta, de foarte mult timp(…) Nu am avut niciun simptom de sarcină, de fapt, eu nu am crezut că am simptom de sarcină, dar aveam. De Crăciun am plecat la Sebeș, iar după în Italia, unde am făcut și Revelionul, unde s-a și întâmplat. Ne-am întors de acolo și am dormit foarte mult. Eu am crezut că sunt foarte obosită după vacanță. Îmi propusesem anul acesta să călătoresc, mi-am propus să fac 12 city break-uri și am zis că în fiecare lună câte un city break și am început cu primul city break în care am aflat că sunt însărcinată. Am făcut 2 până acum, urmează și al treilea, nu știu dacă o să apuc să fac 12. Am văzut că nu se întâmplă ce se întâmplă în fiecare lună și am zis să fac un test de sarcină. Am ieșit cu testul de sarcină din baie, mă uitam așa la el și Alin mă întreba: Ce e? Păi, nu știu, tu ce zici că e? Nu știam, să mă bucur, să nu mă bucur, o fi fals, nu o fi fals. Am zis hai să fim calmi și mai facem unul mâine dimineață și am făcut încă unul a doua zi dimineață și ce să vezi, era la fel. Nu ne-am bucurat până nu am făcut testul de sânge, testul beta hCG și după ce am primit confirmarea medicului abia atunci ne-am bucurat.”, a spus Diana Dumitrescu, în emisiunea “Răi Da Buni”.

Ce a pățit Diana Dumitrescu în trafic?

Având în vedere că este însărcinată, Diana Dumitrescu nu mai este obligată să poarte centura de siguranță. Pentru că în prezent poliția desfășoară o campanie care face referire la purtarea centurii de siguranță, vedeta a fost oprită în trafic de poliție, moment în care a fost nevoită să dea explicații.

“M-a oprit poliția în oraș pentru că eram fără centură. Am încercat să îi explic domnului polițist că sunt însărcinată și m-a întrebat dacă am vreo dovadă și am zis că nu am, dar pot să arăt niște ecografii, pot să vă arăt niște filmulețe.”, a spus Diana Dumitrescu.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Diana Dumitrescu.

Foto: facebook

Citește și:

Ce dietă ține Andreea Marin în perioada postului? Uite cum arată meniul vedetei: Voi mânca colorat și diferit de la o zi la alta'

Ce să faci pentru a nu te îngrășa în post? Carmen Brumă îți spune cum trebuie să arate lista de cumpărături

Meghan Markle are interzis să mai apară în public

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete