Claudia Pavel dezvăluie ce se va întâmpla la FERMA după ce Brigitte Năstase s-a întors în competiție: “Atât timp cât motorul tuturor certurilor e încă în „Fermă”…”

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Claudia Pavel a părăsit FERMA după ce a pierdut duelul cu Brigitte Năstase, iar la scurt timp după plecarea acesteia din fermă, Brigitte a fost și ea eliminată. Cu toate acestea, vedeta s-a alăturat bandiților, iar acum s-a întors din nou în competiție, lucru care nu este văzut cu ochi buni de Claudia Pavel.

Conflictul dintre Brigitte Năstase și Claudia Pavel a atras atenția tuturor, având în vedere că cele două și-au spus vorbe grele. După ce a părăsit FERMA, Claudia Pavel a vorbit despre disputa avută cu Brigitte Năstase, explicând că tot ce a făcut a fost să se apere în momentul în care a fost atacată.

Claudia Pavel dezvăluie ce se va întâmpla la FERMA după ce Brigitte Năstase s-a întors în competiție

Deși lucrurile păreau că se îndreaptă în direcția potrivită după ce Claudia Pavel și Brigitte Năstase au părăsit competiția, discuțiile au apărut din nou în momentul în care bandiții au venit în fermă. Cu toate că nu mai face parte din competiție, Claudia Pavel consideră că vor exista în continuare conflicte în emisiune și asta pentru că Brigitte Năstase este încă prezentă în fermă.

“Nu cred că acum se liniştesc lucrurile, atât timp cât motorul tuturor certurilor e încă în “Fermă”. Nu vreau să îi mai zic numele, nu cred că se vor linişti lucrurile până la final. Am fost acolo şi ştiu ce se întâmplă. Până la urmă şi ăsta e scopul emisiunii, să se certe toată lumea cu toată lumea. Bandiţii nu au avut niciun motiv să se certe până acum şi cu toate acestea, au avut chiar atacuri fizice, ceea ce e de neacceptat din punctul meu de vedere. Cred că vor exista şi mai multe conflicte de acum încolo.”, a spus Claudia Pavel, potrivit click.ro.

Pentru Claudia Pavel, experiența trăită la FERMA 2019 a fost o lecție de viață, vedeta mărturisind că a învățat să cunoască oamenii cu adevărat.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Claudia Pavel.

Foto: facebook

Citește și:

Diana Dumitrescu, declarații emoționante despre momentul în care a aflat că va deveni mamă: Nu știam daca să mă bucur, să nu mă bucur'

Ce dietă ține Andreea Marin în perioada postului? Uite cum arată meniul vedetei: Voi mânca colorat și diferit de la o zi la alta'

Ce să faci pentru a nu te îngrășa în post? Carmen Brumă îți spune cum trebuie să arate lista de cumpărături

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete