SOS Satele Copiilor Romania: Recrutam iepurasi de Pasti!

SOS Satele Copiilor Romania: Recrutam iepurasi de Pasti!

Iepurasi de Pasti
Prin aceasta campanie, organizatia non-guvernamentala isi propune sa „recruteze iepurasi” din randul companiilor si persoanelor fizice pentru a le oferi micutilor din cele 3 sate SOS si celor din comunitatile de tineri bucuria traditiei stravechi de Pasti, cu masa bogata si cadouri. In jurul mesei de Pasti se reunesc an de an actualii beneficiari ai Satelor SOS, copiii care au crescut in Satele SOS si mamele SOS care, zi de zi, au grija de acesti copii.

In cadrul campaniei, oricine poate intra in rolul Iepurasului donand o suma de bani care va contribui la indeplinirea visului pe care orice copil abandonat il are: acela de a creste intr-o familie adevarata. Cu sprijinul iepurasilor donatori, acesti copii vor putea sa descopere magia sfintelor sarbatori si bucuria momentelor traite in familie.

Pentru donatii, accesati site-ul SOS Satele Copiilor Romania.

„Toate actiunile pe care SOS Satele Copiilor Romania le desfasoara in apropierea Sarbatorilor de Pasti vin in sprijinul iniţiativei de a oferi copiilor abandonati sarbatori fericite in Familia SOS. Masa de Paste, hainutele noi si cadourile de la Iepuras sunt bucurii pe care copiii le-au descoperit odata ce au sosit in Satele SOS. De aceea, vrem sa ne asiguram ca, an de an, visele lor se vor indeplini.” Mirela Lavric, Director National.

Despre SOS Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Despre DDB Bucuresti

Fondata in 1996, agentia DDB Bucuresti ofera servicii de comunicare integrate, avand un portofoliu extins de clienti multinationali si locali. DDB Bucuresti este membra a DDB Worldwide Communications Group Inc., cel mai mare grup de marketing si publicitate din lume si printre cele mai premiate retele de agentii de publicitate. Desemnata de catre Adweek si Advertising Age de patru ori reteaua anului, DDB si-a adjudecat de mai multe ori titlul de World’s Top Network potrivit Gunn Report si Creativity. Cu mai mult de 200 de birouri in peste 90 de tari, grupul DDB este construit in jurul ideii potrivit careia creativitatea este cea mai puternica forta din business.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri