Festivalul Blogurilor Gustoase

Festivalul Blogurilor Gustoase

Festivalul Blogurilor Gustoase
Evenimentul online dedicat exclusiv blogurilor culinare este sustinut la a doua editie consecutiva de Danone Nutriday. Intreaga blogosfera culinara este invitata sa participe intre 2 aprilie si 16 mai 2012 la Festivalul Blogurilor Gustoase, o competitie si un prilej de celebrare a pasiunii pentru gatit la care participa blogurile culinare redactate in limba romana.

Festivalul este organizat de Gustos.ro, cel mai important portal gastronomic din Romania, si este mai mult decat o competitie, este o ocazie de intalnire a bloggerilor culinari romani din toate tarile, de afirmare a noilor bloguri culinare, de sarbatorire a prieteniei si a artei culinare.

Cea de-a patra editie a Festivalului se desfasoara in perioada 2 aprilie si 16 mai 2012.

Exista 6 categorii de concurs:

 • Blog specialist in Aperitive
 • Blog specialist in Supe si ciorbe
 • Blog specialist in Feluri principale
 • Blog specialist in Deserturi
 • Blog specialist in Bauturi

si o categorie speciala:

 • Blog specialist in Retete cu iaurt – Danone Nutriday.

La finalul competitiei, marele castigator va fi desemnat Blogul culinar al Anului. Inscrierea in competitie se realizeaza pana la data de 29 aprilie 2012 (inclusiv).

Intre 30 aprilie si 13 mai 2012, blogurile inregistrate vor fi votate de catre comunitatea Gustos.ro. Dupa aceasta perioada, pe 16 aprilie, vor fi desemnate blogurile castigatoare la categoriile de concurs si marel castigator: Blogul culinar al Anului.

„Pentru al doilea an consecutiv suntem alaturi de Gustos.ro la Festivalul Blogurilor Gustoase si, prin acest eveniment online, vrem sa intarim ideea ca Danone Nutriday sustine blogosfera food romaneasca si pasiunea pentru gatit. Asa ca am pregatit pentru editia a IV-a a festivalului multe surprize si actiuni menite sa aduca impreuna bloggerii culinari talentati. Premiile oferite constau in electrocasnice premium care vin in sprijinul pasiunii pentru gatit si care speram sa-i incante pe participanti.”, a declarat Anca Vintila, Brand manager Danone Nutriday Romania.

Gustos.ro si Danone Nutriday sprijina blogosfera culinara si incurajează initiativele pasionatilor de gastronomie. In cadrul Festivalului, blogurile inscrise vor defila pe covorul rosu in fiecare zi in fata celor peste 900.000 de vizitatori unici lunari ai Gustos.ro. Fiecare blog participant va avea o pagina dedicata de promovare a blogului. La finalul perioadei de inscriere, o parte din retetele inscrise vor fi incluse intr-o carte de bucate electronica descarbabila gratuit pentru cititorii Gustos.ro.

Mai multe detalii, pe: http://www.gustos.ro/festivalul-blogurilor-gustoase/.

Parteneri media: GoodFood.ro, Avocatnet.ro, Garbo.ro, Unica.ro, RevistaFelicia.ro, Evz.ro, Avantaje.ro, Pasion.at.

Despre Gustos.ro
Gustos.ro este cel mai important portal culinar din Romania, dedicat pasionatilor de gastronomie, inregistrand in luna februarie 2012 urmatoare date de trafic: 920.320 de vizitatori unici, 1.511.785 de vizite si 4.082.335 de pagini afisate, potrivit SATI.ro.

Despre Danone
Compania DANONE PDPA Romania face parte din Grupul DANONE, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si a alimentatiei pentru bebelusi.

DANONE Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete. Compania are in prezent peste 700 de angajati si un portofoliu ce depaseste 60 de referinte de produs, principalele marci fiind:

 • Activia
 • Danonino
 • Actimel
 • Nutriday
 • Cremosso
 • Danette
 • Casa Buna.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri