Sora Andreei Marin a împlinit 39 de ani! Cu ocazia aniversării sale, vedeta a publicat o imagine alături de sora ei. Ce mult seamănă cele două!

Andreea Marin a fost dintotdeauna discretă în privința apropiaților ei. Vedeta mai are o soră, Cristina, și un frate, Ionuț.

Cu ocazia aniversării de 39 de ani a surorii sale, Andreea a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu ea.

„La mulți ani, surioara mea dragă! 💕, a scris Andreea Marin în dreptul fotografiei publicate online. Imaginea în GALERIA FOTO.

Deși obișnuia să fie și ea brunetă, Cristina a optat, nu știm sigur cât de recent, pentru o altă nuanță de păr, blondul.

Sora Andreei Marin a împlinit 39 de ani! Cu ocazia aniversării sale, vedeta a publicat o imagine alături de sora ei. Ce mult seamănă cele două!

Din căsuța de comentarii n-au lipsit complimentele și urările de „La mulți ani!”: „Una mai superbă decât cealaltă!! /

Foarte frumoase, același zâmbet și aceeași sclipiri în ochi. La mulți ani! / La mulți ani cu sănătate maximă vă doresc amândurora!

Două frumoase, două deștepte. Să vă fie viața un zâmbet. / Wow. Varianta dumneavoastră blondă!”

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin scria într-un mesaj publicat online: „Odinioară, eram două surori ce își petreceau timpul liber împreună ca fetele și se bucurau să împărtășească orice noutate sau curiozitate.

Peste timp, am devenit mămici și astăzi ieșim cu fetele noastre, ce au aceeași diferență de vârstă ca și noi, retrăind parcă propria copilărie când le priveam așa cum sunt, vesele, pline de energie, de întrebări și ghidușii.

Azi, pentru prima dată, le-am dus într-un loc pe care îl poți numi un rai al cosmeticelor, să își aleagă ce își doresc pentru îngrijirea lor și să pună ele însele întrebări despre cosmeticele pentru copii, diferite față de cele pentru maturi, cum au aflat azi cu uimire.

Au fost tare interesate despre ce e mai bun pentru îngrijirea părului lung și cum îl pot descâlci și păstra mătăsos, strălucitor.

Noi, mamele cârcotașe, voiam să știm cum le putem împiedica să-și roadă unghiile. Avem domnișoare cu acte în regulă, ce să mai vorbim…”

Foto: Instagram / Facebook

Citește și: 

Cum arată Andra nemachiată? S-a lăsat fotografiată în vacanță, iar imaginea a strâns foarte multe aprecieri

Ce tratament natural folosește Anamaria Prodan pentru a avea un păr lung și sănătos: Așa m-a învățat bunica mea

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete