Soprana Ianna Novac a născut un băiețel! Ce nume a ales pentru micuț și cum?

Ieri, 7 august, soprana Ianna Novac a devenit mamă pentru a doua oară. Ianna a dat naștere unui fiu, Alexandru. Soprana mai are o fiică, pe micuța Erica.

Pe contul personal de Instagram, Ianna a publicat o imagine cu unul dintre piciorușele micuțului. Alături de fotografie, soprana a scris:

„Suntem cei mai fericiţi din lume!!! Astăzi Alexandru a venit pe lume. Nu există bucurie mai mare pe pământ!!!!

Nu există dar mai mare pentru noi. Mulţumim Doamne pentru această binecuvântare!!!”

Soprana Ianna Novac a născut un băiețel! Cum a aflat că era însărcinată?

În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu TV, Ianna dezvăluia cum a aflat că este însărcinată:

„Eu nu ştiam că sunt însărcinată. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi zice ea: „Să ştiţi că eu m-am hotărât. o să am un frăţior şi o să îl cheme Alexandru.”

Noi am început să râdem. Au trecut vreo două zile. Am luat un test întâmplător. Aveam nişte stări, dar diferite.

Când am ajuns acasă, a ieşit testul pozitiv. Am zis Doamne Dumnezeule. Am fost la biserică şi vorbeam cu preotul că sunt însărcinată.

Şi da, este băiat şi o să îl cheme Alexandru. Ericuţa este un copil adorabil, eu acum sunt topită după copii. Nu am fost aşa.”

De mai bine de 17 ani, Ianna trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenorul Octavian Dobrotă, pe care publicul îl cunoaște din prima trupă de pop-operă Distincto.

Bărbatul i-a fost profesor, motiv pentru care, în primii ani de prietenie, nimic nu s-a întâmplat între cei doi. Odată finalizate studiile liceale, Ianna și Octavian au devenit un cuplu.

Împreună, cei doi au acum o fiică, Erica, și un fiu, Alexandru. „Momentul în care ne-am privit altfel în ochi a fost în vară, când Ianna a absolvit liceul și se pregătea pentru Universitatea Națională de Muzică București.

Am făcut pregătire în particular. Ne-am apropiat mult și de atunci suntem nedespărțiti”, a povestit tenorul, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și: 

De ce Meghan Markle își ține tot timpul mâinile împreunate? Uite ce spune acest gest despre ducesa de Sussex

Exercițiul care o ajută pe Kate Middleton să aibă un abdomen plat și tonifiat. Oricine îl poate face acasă!

S-a zvonit că s-au despărțit, dar sunt mai fericiți decât niciodată! Cum au fost fotografiați Dakota Johnson și Chris Martin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete