Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: „Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp”

De aproape trei luni, Simona Gherghe simte greutățile creșterii nu a unuia, ci a doi copii, amândoi destul de micuți.

Tot de aproape trei luni, vedeta TV se străduiește să facă față cu brio provocărilor impuse de fiica ei, Ana Georgia, dar și de fiul ei, bebelușul Vlad.

În ciuda tuturor dificultăților întâmpinate până acum, în sfârșit, prezentatoarea TV poate spune că viața de mămică i-a reintrat în normal, întrucât mezinul nu o mai trezește noapte de noapte.

Ce a mărturisit Simona Gherghe despre viața cu doi copii: „Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp”

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct, acum aflată în concediu de maternitate, trăiește la maximum fiecare clipă alături de cei doi micuți, care o solicită în fiecare clipă.

„E foarte frumos, dar și greu. Amândoi sunt mici și au nevoie de mami, eventual în același timp.

Sunt norocoasă pentru că mă ajută soțul. E și mama mea, dar și o doamnă. Pot să spun că greul a trecut.

De o săptămână, Vlad doarme toată noaptea”, a declarat, pentru Libertatea, Simona Gherghe.

Relația dintre frățiori este și ea pe drumul cel bun. Fiica vedetei TV s-a obișnuit cu bebelușul și participă activ în diverse momente.

„Ana mai are mici gelozii legate de frățiorul ei, dar îl iubește. Îl pupă, îi mai dă și jucării, mă ajută la băița lui de seară.

Doar uneori se întâmplă să îi mai fure suzeta sau să vrea în brațe fix când e Vlad la mine”, a adăugat Simona Gherghe pentru aceeași sursă.

Când va avea loc botezul fiului ei?

Prezentatoare Antenei 1 nu este, pentru moment, preocupată cu botezul fiului ei. Vedeta nu se grăbește deși micuțul va împlini în curând trei luni. De ce? Simona este adepta organizării petrecerilor pe ultima sută de metri.

„Nu am luat o decizie legată de botezul lui Vlad. Probabil la toamnă va fi. Nu am niciun stres, pentru că m-am obișnuit să organizez petreceri pe ultima sută de metri.

Așa s-a întâmplat la căsătoria noastră, dar și la botezul fetiței. Deocamdată sunt în concediu postnatal.

Vreau să profit de perioada aceasta, pentru că nu o să mă mai întâlnesc cu ea”, a mai precizat Simona.

Foto: Instagram

Citește și: 

Heidi Klum și iubitul ei, cântărețul Tom Kaulitz, s-au căsătorit .. din nou! Ce rochie a purtat supermodelul?

Celine Dion, schimbare radicală de look. Tunsoarea pixie cu care cântăreața a făcut furori!

Ce mesaj i-au transmis Kate Middleton și prințul William ducesei de Sussex de ziua ei? Gestul celor doi a fost lăudat de toată lumea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete