Vedete care și-au continuat studiile deși deveniseră deja celebre

NATALIE PORTMAN

În anul 1999, atunci în vârstă de 18 ani și deja celebră, actrița Natalie Portman s-a încris la Universitatea Harvard, absolvind Facultatea de Psihologie.

Vorbind despre asta, Natalie a mărturisit: „Pe mine nu mă deranjează gândul că facultatea mi-ar putea ruina cariera .. Aș prefera să fiu deșteaptă decât să fiu o simplă vedetă de cinema.”

SHAQUILLE O’NEAL

Legenda baschetului american și-a început cariera la Universitatea de Stat din Louisiana, dar a renunțat la studii după trei ani pentru a juca profesionist

După șapte veri greu muncite și pentru că așa le-a promis părinților, sportivul a absolvit în anul 2000.

BROOKE SHIELDS

Actrița Brooke Shields, care și-a început cariera în modelling și cinematografie la doar 12 ani, a decis să ia o pauză de la Hollywood pentru a-și continua studiile.

A absolvit cursurile Universității Princeton în anul 1987 cu o diplomă în Literatura Franceză.

JULIA STILES

Julia studia Literatura Engleză la Universitatea Columbia în timp ce apărea în producții ca The Bourne Identity sau show-ul TV Saturday Night Live.

Întrebată cum a reușit să găsească un echilibru între cele două, Stiles a mărturisit: „Mă gândesc și eu mereu la asta, chiar o fac.

Pur și simplu îmi iese. Colegiul mă va ajuta și în carieră oricum. Studiile mă vor face o actriță mai interesantă.”

DAKOTA FANNING

Dakota încă urmează studiile Școlii Gallatin pentru Cursuri Personalizate din cadrul Universității din New York.

Acolo, actrița studiază „filmul și potretizarea femeilor în producțiile cinematografice”. Vorbind despre asta, Dakota a mărturisit că, deși va trece destul de mult timp până va reuși să-și finalizeze studiile, acesta este un lucru important pentru ea, ceva de care, în viitor, va putea fi mândră.

TYRA BANKS

Modelul nu numai că și-a reluat studiile în 2012 în cadrul Facultății de Management a Universității Harvard, dar a și predat în cadrul Universității Stanford.

Cursul era focusat pe modalitățile prin care te poți folosi de noile media, dar și de cel tradiționale în avantajul tău.

EMMA WATSON

Luând o scurtă pauză de la actorie, protagonista francizei Harry Potter s-a înscris la Universitatea Brown în anul 2009 și a absolvit studiile acesteia obținând o diplomă în Literatura Engleză în anul 2014.

EVA LONGORIA

Actrița și-a obținut diploma de master după studiile din cadrul Universității de Stat Northridge din California în anul 2013, în timp ce încă filma serialul de mare succes Desperate Housewives.

OPRAH WINFREY

Oprah a renunțat la studiile Universității de Stat Tennessee pentru a urma o carieră în media. În 1987 însă, regina talk show-ului american și-a reluat și finalizat studiile în comunicare.

Foto: Hepta.ro

Sursă: People

Citește și: 

Cum arată acum fiica regretatului actor Paul Walker? Meadow are 20 de ani și îi seamănă leit!

Rochia cu care Rihanna a atras atenția tuturor! Uite cum s-a îmbrăcat la festivalul din Barbados

Cântăreața Pink i-a vopsit părul fiicei sale dintr-un motiv emoționant! Care este acesta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete