Șocant: Povestea incredibilă a Valentinei Vassilyeva, femeia care a născut 69 de copii

Rusoaica Valentina Vassilyeva a intrat în Cartea Recordului, chiar în perioada în care aceasta a fost lansată. Vassilyeva a fost mama a nu mai puțin de… 69 de copii. Căsătorită cu Feodor Vasiliev, cei doi soți au trăit în secolul al XVIII-lea.

Informația prezentată de BBC, anunță că Vassilyeva ar fi putut avea sarcini de 37 de săptămâni cu gemeni, sarcini de 32 săptămâni cu tripleți și sarcini de 30 de săptămâni cu cvadrupluri.

În total, acest număr de sarcini au adus în familia Vassilyeva nu mai puțin de 69 de copii: 16 perechi de gemeni, 7 seturi de tripleţi şi 4 de qvatrupleţi, între 1725 si 1765.

Povestea incredibilă a Valentinei Vassilyeva, femeia care a născut 69 de copii

Trecută în Cartea Recordului ca fiind „cea mai prolifică mamă care a existat vreodată', documentele oficiale spun că Valentina a murit la vârsta de 76 de ani înconjurată de mulțimea de copii pe care îi avea.

Situația rusoaice a fost consemnată într-o scrisoare trimisă autorităților de la Moscova, pe 27 februarie 1782, de către reprezentanţii Mânăstirii Sf. Nicolae, din Rusia, care au ţinut evidenţa tuturor copiilor născuţi de Vassilyeva.

Pe data de 27 februarie 1782 a sosit, la Moscova, o informare de la Mânăstirea Sf. Nicolae cu privire la un ţăran, din localitatea Shuya, pe nume Feodor Vassilev care a avut 87 de copii, din două căsătorii. Prima lui soţie a adus pe lume, dupa 27 de sarcini, 16 perechi de gemeni, şapte seturi de tripleţi şi patru seturi de cvadrupleţi. Cea de-a doua soţie a născut sase perechi de gemeni şi două seturi de tripleţi. Feodor Vassilev avea 75 de ani cand s-a făcut constatarea şi toţi cei 82 de copii erau în viaţă', apare în documentul oficial.

Credit foto: BrightSide

Tornadele din România au fost mit, au ajuns realitate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri