Soartă cruntă. Au murit după ce și-au salvat băieții gemeni

Un tânăr cuplu israelian a fost nevoit să își ascundă bebelușii gemeni de teroriștii Hamas care au pătruns în casa lor și i-au ucis.

Itai și Hadar Berdichevsky, ambii în vârstă de 30 de ani, ar fi încercat să se lupte cu militanții care i-au atacat în casa lor, dar nu au supraviețuit. Băieții gemeni au fost găsiți în mod miraculos în viață după aproximativ 14 ore, după ce părinții lor i-au ascuns într-un adăpost antiatomic.

Familia a fost prinsă într-o ambuscadă acasă în Kfar Gaza, în sudul Israelului, la aproximativ cinci kilometri est de Gaza. Trupele israeliene au reușit să-i salveze pe gemeni și să îi predea bunicii lor. Peste 1.200 de persoane din Israel și Gaza au fost ucise de când gruparea teroristă palestiniană a luat cu asalt granița sâmbătă și a masacrat sute de persoane într-un atac surpriză.

Ca represalii, avioanele de război israeliene au bombardat fără încetare Fâșia Gaza, iar statul intenționează să lanseze o ofensivă coordonată. Iar acum ar fi apărut imagini cu sălbaticii din Hamas decapitând soldați israelieni captivi, în acte oribile numite “mai rău decât ISIS” de către IDF, scrie The Sun.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a comparat gruparea cu ISIS într-un discurs condamnabil în care a promis că o va distruge.

„Nu am văzut astfel de atrocități din partea ISIS. Copii au fost executați și familii întregi au fost exterminate de teroriștii arabi. Au fost atrocități pe care nu le voi descrie aici. Hamas este ISIS și îl vom distruge așa cum lumea a învins ISIS. La sfârșitul războiului, toți dușmanii noștri vor ști că a fost o greșeală teribilă să atace Israelul. Ceea ce îi vom face inamicului nostru în următoarele câteva zile va avea ecou pentru generații întregi. Orice loc din care operează Hamas se va transforma în dărâmături”, a declarat acesta, mai scrie sursa citată anterior.

Forțele israeliene își adună 173.000 de soldați, inclusiv 8.000 de comandouri de elită, împreună cu 300 de tancuri și o mulțime de armament greu la granița cu Gaza, în orașul Sderot.

Alte 300.000 de trupe de rezervă au fost mobilizate într-o mișcare fără precedent și trimise spre sud înaintea unei posibile invazii.

Luni dimineață, Israelul a impus un „asediu complet” asupra zonei, inclusiv o interdicție totală de intrare a alimentelor și a combustibilului în Gaza și o întrerupere imediată a aprovizionării cu apă.

“Nu va exista electricitate, nu vor exista alimente, nu va exista combustibil, totul este închis. Ne luptăm cu animale umane și acționăm în consecință”, a declarat ministrul apărării Yoav Gallant, mai scrie sursa citată anterior.

Teroriștii Hamas au lansat un atac total asupra Israelului de pe uscat, din aer și de pe mare, cu 5.000 de rachete lansate în primele ore ale dimineții de sâmbătă. A fost cel mai sângeros atac din istoria de 75 de ani a țării.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri