SMART FM – un radio cu carte

Smart FM deruleaza pana la sfarsitul lunii septembrie campania Smart FM – Un radio cu carte. Smart FM si-a luat prilej aceasta vara pentru a face bucurestenilor un racoros indemn la lectura si muzica buna!

Echipe Smart FM sunt prezente in zone fierbinti ale Bucurestiului pentru a face cadou soferilor – dar nu numai – carti de vacanta de la Nemira!

Cartile oferite sunt bestselleruri semnate de autori de marca ai literaturii universale si fac parte din binecunoscutele colectii Nemira : Nautilus, Babel, Bonton, Suspans, Damen Tango, Nemira Clasic.

Campania Smart FM – Un radio cu carte este un indemn la lectura, la muzica mai buna, la preocuparea pentru o viata elevata, elemente specifice radioului Smart FM, 107.3!

Campania se desfasoara de 2 ori pe saptamana, in intersectiile importante din Bucuresti : Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Romana, Eroilor, Obor, Drumul Taberei, Tineretului etc.

Locatiile, zilele si orele de desfasurare sunt anuntate in fiecare saptamana prin comunicate de presa si pe site-ul www.smartfm.ro.

Proiectul a debutat pe 2 iulie in intersectia de la Piata Victoriei, la ora 11, cand echipa Smart FM a oferit carti soferilor opriti la semafor. Cei care au avut radioul comuntat pe Smart FM, au primit si un premiu – surpriza.

Fiecare zi de campanie inseamna cate 1000 de carti oferite cadou. La sfarsitul lunii septembrie, Smart Fm va fi oferit, asadar, 26.000 de carti cadou! Campania Smart FM este un regal de carte si muzica mai buna, un indemn la lectura si la valorile cu adevarat autentice.

Asadar, lasati-va prinsi si surprinsi de placerea lecturii cu Nemira, in acorduri Smart FM, pe 107.3!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse