Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare pentru proba la alegere

subiecte și bareme de corectare pentru proba la alegere

Sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat 2019 se încheie astăzi. De această dată, doar elevii de clasa a XII-a vor susține proba la alegere, în funcție de profilul liceului pe care îl urmează. 

Proba la alegere le oferă elevilor libertatea de a susține examenul de Bacalaureat la o materie pe care o stăpânesc foarte bine. Astfel, elevii de clasa a XII-a au avut de ales între Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică pentru profilul real și Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi, după caz, Sociologie, pentru profilul uman.

Subiectele și baremele de corectare la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie și Sociologie pot fi consultate AICI.

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare pentru proba la alegere

Ultima probă a simulării examenului de Bacalaureat 2019 a început la ora 9, accesul elevilor în sălile de examen fiind permis până la ora 8:30. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au la dispoziție trei ore, timp calculat din momentul în care aceștia au primit foile cu subiecte.

Subiectele și baremele de corectare pentru fiecare materie în parte vor fi publicate la ora 15, pe site-ul Ministerului Educației, www.edu.ro.

Subiectele au fost gândite special, astfel încât să respecte programa școlară, dar să cuprindă și materia pe care elevii au reușit să o parcurgă până la momentul actual. Notele vor fi publicate pe 29 martie, acestea nu vor putea fi contestate și nici nu vor fi trecute în catalog, ci au rolul de a-i ajuta pe elevi să descopere care este nivelul lor de pregătire și să își îmbunătățească performanțele școlare. În cazul în care obțin note mari, elevii pot solicita printr-o cerere scrisă ca acestea să fie trecute în catalog.

Citește și:

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la istorie

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la matematică

Simulare Bacalaureat 2019. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română și cum arată baremul de corectare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie