Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la istorie

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la istorie

Elevii de clasa a XI-a și XII-a care urmează un profil umanist vor susține astăzi proba obligatorie a profilului, ceea ce înseamnă că vor avea de rezolvat subiecte la istorie. Aceasta este cea de-a doua probă din cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2019, urmând ca pe 21 martie, elevii de liceu să susțină proba la alegere. 

Simularea examenului de Bacalaureat 2019 continuă astăzi cu proba la istorie sau matematică. Elevii vor avea la dispoziție trei ore pentru a rezolva cerințele, timp calculat din momentul în care vor fi împărțite subiectele. Accesul elevilor de clasa a XI-a și a XII-a se va face în săli până la ora 8:30.

Subiectele și baremele de corectare la istorie, atât pentru clasa a XI-a, cât și pentru clasa a XII-a, pot fi consultate AICI

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la istorie

Emoțiile continuă pentru elevii de clasa a XI-a și a XII-a. Cei care umează un liceu cu profil umanist vor avea de rezolvat astăzi subiecte la istorie, acestea fiind asemănătoare cu modelele publicate pe site-ul Ministerului Educației. Subiectele au fost proiectate astfel încât să respecte programa de examen, dar și materia pe care elevii au reușit să o parcurgă până la momentul actual.

Atât subiectele, cât și baremele de corectare la istorie vor fi publicate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare și vor fi disponibile pe site-ul Ministerului Educației, edu.ro.

Lucrările elevilor vor fi corectate de profesorii unităților de învățământ în cadrul cărora vor fi susținute examenele, iar dacă nu există suficiente cadre didactice, liceele pot cere sprijinul profesorilor din alte unități de învățământ.

Notele obținute de elevi vor fi publicate pe data de 29 martie, nu pot fi contestate și nici nu vor fi trecute în catalog. Elevii care obțin note mari și își doresc ca acestea să fie trecute în catalog trebuie să facă o cerere scrisă prin care să solicite acest lucru.

Simularea examenului de Bacalaureat 2019 continuă și mâine, dar de această dată, doar elevii de clasa a XII-a vor susține examenul. Proba la alegere le permite acestora să aleagă între mai multe materii, mai exact: Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi Sociologie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la matematică

Simulare Bacalaureat 2019. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română și cum arată baremul de corectare?

Simulare Bacalaureat 2019. Când sunt programate probele și când vor fi afișate rezultatele?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie