Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la matematică

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la matematică

Elevii de clasa a XI-a și a XII-a trec prin emoții mari în această săptămână, în perioada 18-21 martie fiind programată sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat 2019. După ce au trecut de proba la limba și literatura română, elevii susțin astăzi proba obligatorie a profilului, matematică pentru profilul real și istorie pentru profilul uman. 

Aproximativ 300.000 de elevi vor participa la simularea examenului de Bacalaureat. Accesul elevilor se face în săli până la ora 8:30, urmând ca probele să înceapă la ora 9, după ce elevii vor primi foile cu subiecte. Pentru rezolvarea cerințelor, elevii de liceu vor avea la dispoziție trei ore. Subiectele vor fi asemănătoare cu modelele publicate pe site-ul Ministerului Educației și pot avea un grad de dificultate mai mare pentru a-i motiva pe elevi să se pregătească mai bine pentru examenele din vară.

Subiectele și baremele de corectare la matematică, atât pentru clasa a XI-a, cât și pentru clasa a XII-a, pot fi consultate AICI

Simulare Bacalaureat 2019. Subiecte și bareme de corectare la matematică

Elevii de clasa a XI-a și a XII-a care urmează un liceu cu profil real, o filieră  tehnologică sau elevii de la profilul militar și profilul pedagogic cu specializare învăţători – educatoare, din filiera vocaţională, vor avea de rezolvat subiecte la matematică.

Subiectele și baremele de corectare la matematică vor fi postate după terminarea simulării, la ora 15, pe site-ul Ministerului Educației, edu.ro.

Notele obținute de elevi la toate cele trei probe nu vor fi trecute în catalog și nici nu pot fi contestate, ci au rolul de a-i ajuta pe elevi să vadă care este nivelul lor de pregătire și să își îmbunătățească performanțele școlare. Cu toate acestea, în situația în care elevii sau părinții își doresc ca notele să fie trecute în catalog, aceștia pot face o cerere scrisă prin care să solicite acest lucru. Rezultatele vor fi afișate pe data de 29 martie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Simulare Bacalaureat 2019. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la Limba și literatura română și cum arată baremul de corectare?

Simulare Bacalaureat 2019. Când sunt programate probele și când vor fi afișate rezultatele?

Cinci moduri de a dezvolta independența copilului

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie