Simulare Bacalaureat 2018. Subiecte și bareme de corectare la Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie

Simulare Bacalaureat 2018 subiecte și bareme de corectare la Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie

Elevii de clasa a XII-a au susținut astăzi ultima probă scrisă a simulării examenului de Bacalaureat 2018. Cei care au ales ca pe parcursul celor patru ani de liceu să urmeze un profil umanist au avut de rezolvat subiecte la geografie sau științe socio-umane, mai exact logică și argumentare, psihologie, economie, filosofie și sociologie.

Simulare Bacalaureat 2018, subiecte și bareme de corectare la Geografie, Logică şi argumentare, Psihologie, Economie

Simularea examenului de Bacalaureat 2018 a început la ora 9, imediat după ce elevii au primit foile cu subiecte. Din momentul în care au fost împărțite subiectele, elevii au avut la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea cerințelor. După finalizarea simulării, Ministerul Educației a publicat subiectele și baremele de corectare. Uite AICI ce subiecte au primit elevii la geografie, logică și argumentare, psihologie, economie, filosofie și sociologie, dar și baremele de corectare.

Rezultatele simulării examenului de Bacalaureat vor fi afișate pe data de 30 martie. Ministerul Educației consideră că aceste simulări au scopul de a-i pregăti pe elevi pentru examenul maturității, notele obținute urmând să fie analizate prin discuții cu elevii, dezbateri la nivelul casei, ședințe cu părinții sau la nivelul consiliului profesoral, astfel încât elevii să obțină rezultate cât mai bune la examenul de Bacalaureat din vară. Chiar dacă nu vor fi trecute în catalog, notele de la simulări îi vor ajuta pe elevi să afle care este nivelul lor de pregătire și să își îmbunătățească cunoștințele.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Simulare Bacalaureat 2018. Astăzi este programată proba scrisă la alegere

Simulare Bacalaureat 2018. Ce subiecte au primit elevii la istorie și care este baremul după care vor fi corectate lucrările?

Simulare Bacalaureat 2018. Subiecte și baremul de rezolvare la matematică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie