Simulare Bacalaureat 2018. Ce subiecte au primit elevii la istorie și care este baremul după care vor fi corectate lucrările?

subiecte și bareme istorie simulare bacalaureat 2018

Elevii de clasa a XI-a și a XII-a au susținut astăzi cea de-a doua probă a simulării examenului de Bacalaureat 2018, proba obligatorie a profilului.

În funcție de specializarea pe care au ales să o urmeze pe parcursul celor patru ani de liceu, elevii au avut de rezolvat subiecte la matematică sau istorie. Pentru cei care urmează un liceu cu profil umanist, subiectul de la simularea examenului de Bacalaureat 2018 a constat în rezolvarea mai multor cerințe la istorie.

Ce subiecte au primit elevii la istorie și care este baremul după care vor fi corectate lucrările?

Simularea s-a desfășurat la fel ca un examen obișnuit. Elevilor le-a fost permis accesul în sală până la ora 8:30, iar subiectele au fost împărțite la ora 9. Elevii de liceu au avut la dispoziție 3 ore pentru a rezolva cele 3 subiecte. Notele pe care le vor obține nu vor fi trecute în catalog, cu excepția situațiilor în care elevi vor solicita acest lucru, printr-o cerere scrisă.

Subiectele pe care elevii le-au avut de rezolvat la istorie, dar și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul oficial al Ministerului Educației.

Vezi aici subiectele pe care le-au avut elevii de rezolvat la istorie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Simulare Bacalaureat 2018. Elevii susțin astăzi proba obligatorie a profilului

Ce beneficii are jocul cu plastelina pentru dezvoltarea creierului? Uite de ce este important să le oferi celor mici această jucărie

Subiectele date la simularea examenului de Bacalaureat 2018 la Limba și literatura română. Cum arată baremul de corectare

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Educatie