Simulare Bacalaureat 2018. Subiecte și bareme de corectare la Biologie, Fizică, Chimie și Informatică

subiecte și bareme de corectare la Biologie, Fizică, Chimie și Informatică

Elevii de liceu care s-au înscris la simularea examenului de Bacalaureat 2018 au susținut astăzi proba la alegere a profilului. Cei care urmează un liceu cu profil real au avut de ales între biologie, fizică, chimie și informatică.

Simularea examenului de Bacalaureat 2018 s-a încheiat astăzi cu proba la alegere. Elevii au avut trei ore la dispoziție pentru a rezolva subiecte la biologie, fizică, chimie și informatică. Acestea au fost elaborate de către specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare, în conformitate cu programa școlară și respectând modelul subiectelor pe care elevii de clasa a XII-a le vor primi la examenul de Bacalaureat din această vară.

Simulare Bacalaureat 2018, subiecte și bareme de corectare la Biologie, Fizică, Chimie și Informatică

După simularea examenului de Bacalaureat 2018, proba la alegere, Ministerul Educației a publicat pe site-ul instituției subiectele pe care elevii le-au primit astăzi, dar și baremele de corectare ce vor fi folosite pentru evaluarea lucrărilor. Vezi AICI care sunt subiectele și baremele de corectare la Biologie, Fizică, Chimie și Informatică.

La simulările organizate de către Ministerul Educației s-au înscris aproximativ 300.000 de elevi. Primele rezultate vor fi publicate pe 30 martie, iar notele nu vor fi trecute în catalog. Simulările au fost gândite pentru a-i pregăti pe elevii de liceu pentru examenul de Bacalaureat, notele obținute urmând să fie analizate la nivelul unităților de învățământ, asta pentru ca elevii să obțină cele mai bune rezultate la examenul final.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Simulare Bacalaureat 2018. Astăzi este programată proba scrisă la alegere

Simulare Bacalaureat 2018. Ce subiecte au primit elevii la istorie și care este baremul după care vor fi corectate lucrările?

Simulare Bacalaureat 2018. Subiecte și baremul de rezolvare la matematică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie