Simulare Bacalaureat 2018. Astăzi este programată proba scrisă la alegere

Simulare Bacalaureat 2018 proba scrisă la alegere

Simularea examenului de Bacalaureat 2018 continuă astăzi cu proba scrisă la alegere. În funcție de profilul pe care l-au ales, elevii vor putea susține examenul la biologie, fizică, informatică, chimie, geografie, psihologie, filosofie sau economie.

Simulare Bacalaureat 2018, proba scrisă la alegere

Ultima probă a simulării examenului de Bacalaureat este programată astăzi. Elevilor le-a fost permis accesul în săli până la ora 8:30, iar examenul a început la ora 9, atunci când elevii au primit foile cu subiecte. Indiferent de materia pe care au ales-o, elevii au la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea subiectelor.

Elevii care au ales să urmeze un liceu cu profil real pot susține examenul la biologie, fizică, informatică sau chimie, în timp ce elevii de la uman vor avea de rezolvat subiecte la  geografie, psihologie, filosofie sau economie.

Din primele date prezentate de către Ministerul Educaţiei, peste 300.000 de elevi s-au înscris la simularea examenului de Bacalaureat 2018. Lucrările elevilor vor fi evaluate pe baza unui barem de corectare, iar rezultatele vor fi publicate pe data de 30 martie. Specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare au elaborat subiectele astfel încât acestea să respecte programa și să fie construite pe modelul celor pe care elevii le vor primi la examenul de Bacalaureat din vară.

Notele nu vor fi trecute în catalog, dar elevii care au obținut rezultate bune și își doresc ca acestea să fie consemnate în catalogul clasei pot cere acest lucru.

După simularea examenului de Bacalaureat 2018, proba la alegere, Ministerul Educației va publica pe site-ul instituției subiectele și baremele de corectare.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Simulare Bacalaureat 2018. Ce subiecte au primit elevii la istorie și care este baremul după care vor fi corectate lucrările?

Simulare Bacalaureat 2018. Subiecte și baremul de rezolvare la matematică

Subiectele date la simularea examenului de Bacalaureat 2018 la Limba și literatura română. Cum arată baremul de corectare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie